Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Parta mladých v Brně drsně zkopala muže, se kterým popíjela v parku

Noční povyražení skončilo nepříjemnými vzpomínkami pro mladého muže. Z nevinného večírku se jeho neplánovaná akce v Brně obrátila v drsné napadení. Překvapená oběť byla po kopancích a ranách pěstmi v bezvědomí a okradená.

Útok, o kterém policisté informovali dnes, se odehrál v druhé polovině června. Šestadvacetiletý muž se do moravské metropole vydal za zábavou. Když pak po půlnoci potkal u hlavního nádraží bavící se skupinku, neváhal a dal se s ní do řeči. Společně si koupili alkohol, který šli popíjet do parku mezi novými budovami v PřízovéPřízově

Večerní akce se ale rychle zvrhla. „Podle výpovědi poškozeného jej měla z nenadání jedna část skupiny napadnout a povalit na zem, kde do něj někteří kopali, jiní jej bili pěstmi. Během útoku pak upadl do bezvědomí," popsal policejní mluvčí David Chaloupka s tím, že muž posléze zjistil, že mu chybí telefon, peněženka s finančním obnosem i bunda.

Kriminalisté nyní žádají veřejnost, aby zhlédla videozáznam, na kterém je útok zachycen. „K dispozici mají i snímky důležitých svědků, dalších členů skupiny mladých lidí, kteří se v době napadení na místě nacházeli. Vyzývají je proto, aby zavolali policistům na linku 158 a pomohli ozřejmit podrobnosti konfliktu," řekl Chaloupka.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky napadení, policie, útok, pátrání, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Parta mladých v Brně drsně zkopala muže, se kterým popíjela v parku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.