Arrow v ČR získal do distribuce řešení od společnosti Ivanti

17. 8. 2022. (redaktor: František Doupal, zdroj: Arrow ECS)
Společnost Arrow Electronics podepsala se společností Ivanti distribuční smlouvu pro Českou republiku. Ivanti je výrobcem automatizační platformy Ivanti Neurons, která zajišťuje správu, bezpečnost a IT servis různých druhů systémů i koncových zařízení.

Na základě smlouvy může Arrow distribuovat kompletní portfolio produktů Ivanti, do něhož po nedávné akvizici přibyla i řešení Pulse Secure, která Arrow distribuuje již několik let. Produkty Ivanti umožňují společnosti Arrow poskytovat komplexní technologická řešení a projekty a celkově dále rozšíří spektrum řešení, která jsou dostupná partnerům a zákazníkům v České republice.

Díky značnému rozšíření práce na dálku dnes zaměstnanci používají pro přístup k pracovním aplikacím a datům širokou škálu zařízení a také různé typy sítí. Jen tak si mohou zachovat potřebnou produktivitu. Společnost Ivanti se ve svých strategiích od samého počátku zaměřuje na vývoj integrované správní platformy, která by díky inovativní technologii vyřešila potřeby zaměstnanců. Automatizační platforma Ivanti Neurons je založena na třech produktových osách: Unified Endpoint Management (UEM), Zero Trust Network (ZTA) a Enterprise Service Management (ESM). Platforma umožňuje, aby se zařízení sama chránila i řešila bezpečnostní problémy, a uživatelům umožňuje pracovat doslova odkudkoli, to vše při zajištění kompletní spolehlivosti a bezpečnosti.

„Podpis této distribuční smlouvy znamená důležité rozšíření našeho bezpečnostního portfolia, zejména díky začlenění všech řešení Ivanti spolu s těmi, která jsme již distribuovali v rámci smlouvy s Pulse Secure. Neustále se snažíme vylepšovat naši nabídku tak, aby měli partneři v distribučním kanálu co nejvíce možností, a věříme, že tato smlouva přinese partnerům to, co zákazníci požadují a potřebují,” uvedl Boris Nevrlý, generální ředitel divize Arrow ECS pro Českou Slovenskou republiku.

Štítky: 
Arrow ECS, Ivanti

Profilová karta firmy

Arrow ECS, a.s.

Arrow ECS, a.s.

O SPOLEČNOSTI Arrow ECS, a.s., je distributor s přidanou hodnotou (VAD), který působí na trhu od roku 1990. V kancelářích v Praze a Ostravě pracuje 63 zaměstnanců. Jsme součástí celosvětové distribuční skupiny Arrow, jejíž finanční síla a zázemí představují pro naše partnery garanci dlouhodobé, stabilní a výhodné spolupráce.

Zobrazit detail firmy