Spojte se s námi


Hokej

Letní TELH: Hasiči mohou v Pardubicích na hokej zdarma, za kolik diváci? Kometa si užívá léto na golfu

Fanoušci škrtají před startem nové sezony Tipsport Extraligy pozvolna den po dni. Čekání si mohou zkrátit buď na přípravných duelech, nebo na jiných doprovodných akcích. Například v Brně pořádá Kometa už 8. ročník charitativního golfového turnaje. Hezké gesto zase vykouzlilo vedení Dynama, jež daruje vstupenky všem hasičům.

Publikováno

dne

Fanoušci škrtají před startem nové sezony Tipsport Extraligy pozvolna den po dni. Čekání si mohou zkrátit buď na přípravných duelech, nebo na jiných doprovodných akcích. Například v Brně pořádá Kometa už 8. ročník charitativního golfového turnaje. Hezké gesto zase vykouzlilo vedení Dynama, jež daruje vstupenky všem hasičům.

Litvínov ruší přípravný zápas

Ve čtvrtek 18. srpna se na plzeňském ledě měli střetnout v přípravném utkání domácí hokejisté s Vervou Litvínov. Hosté ale chystaný duel zrušili. Důvodem jsou zdravotní komplikace. Podle oficiální zprávy se jedná o střevní virózu.

Kometa na golfu

Hokejky vyměnili v těchto dnech hokejisté Komety za golfové hole. V resortu Kaskáda u Brna se koná již 8. ročník charitativního golfového turnaje s názvem Kometa Golf Challenge. Turnaje se účastní všichni členové kádru, kteří se rozdělili na hrající a nehrající členy. Akce se rovněž účastní partneři i někteří fanoušci klubu.

Výtěžek z golfového turnaje, tomboly a dražby vzácných hokejových artefaktů poputuje na Nadační fond Kometa, který je úzce spojen se spolkem Modrá pomáhá.

Za kolik kde na hokej?

Tipsport Extraliga už netrpělivě vyhlíží začátek nové sezony. Napilno mají i pokladny jednotlivých arén, kde si mohou fanoušci zakoupit permanentní vstupenky. Redakce Ruiku provedla průzkum všech klubů, aby zmapovala cenovou nabídku.

Nejvíce zaplatí fanoušci brněnské Komety, kde v základní cenové sazbě stojí permanentka na sezení až 14.000 korun. V ostatních klubech jsou ceny podstatně nižší, nejlevněji vyjde pravidelná návštěva extraligového stadionu například v Litvínově či Karlových Varech. Pro zajímavost se můžete podívat na kompletní přehled.

Co se týče přípravných utkaní, tam jsou na tom nejhůře fanoušci Pardubic. Ti zaplatí za návštěvu Enteria Arény při domácím utkání až 250 Kč, přičemž nemohou využit výhodu volného vstupu na zakoupenou permanentku, jako nabízí většina klubů.

Nejlevněji se dostanou v létě na hokej fanoušci Motoru a to za pouhých 60 Kč. Nejčastěji se pohybuje cena přípravných zápasů mezi 100 a 150 Kč.

Prodloužení smlouvy

Obránce Filip Pavlík bude oblékat dres Mountfieldu HK i v následujících třech letech. Klub informoval o prodloužení spolupráce na svých oficiálních webových stránkách.

Filip projevil zájem zůstat v Hradci co nejdéle, přestože měl ještě kontrakt na příští sezónu. Jelikož se jedná o jednoho z našich nejlepších obránců, který každý rok patří i mezi nejlepší v rámci extraligy, velmi rychle jsme se dohodli,” řekl k podpisu natěšeně pro klubový web generální manažer klubu Aleš Kmoníček.

Hasiči na hokej zdarma

Klub HC Dynamo Pardubice se rozhodl poděkovat hasičským záchranným složkám za zvládnutou náročnou operaci při požáru v Českém Švýcarsku. Na úterní přípravné utkání s Mladou Boleslaví (16. srpna – 18:00) tak mají všichni profesionální i dobrovolní hasiči vstup zdarma. Při akci 1+1 má volný vstup i jejich doprovod.

Zdroj: Tipsport Extraliga

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.