CCTV+: Si navštívil provincii Liao-ning na severu Číny a zdůraznil přitom nutnost restrukturalizace průmyslu a kontroly povodní

Čínský prezident Si Ťin-pching v úterý odpoledne přijel do města Ťin-čou v provincii Liao-ning na severovýchodě Číny a zdůraznil tam význam urychlení průmyslové restrukturalizace a přijetí důkladných protipovodňových opatření.

Si, který je zároveň generálním tajemníkem Ústředního výboru Komunistické strany Číny (KSČ) a předsedou Ústřední vojenské komise, navštívil památník Liaošenského tažení, aby se seznámil s historií války za osvobození čínského lidu na severovýchodě Číny.

Během prohlídky lesoparku Donghu prezident místní obyvatele ujistil, že cílem modernizace Číny je dosáhnout společné prosperity pro všechny, nikoliv jen pro několik málo lidí.

Od 18. celostátního sjezdu KSČ realizuje Ústřední výbor KSČ strategii prohloubení revitalizace severovýchodní Číny a klade lidem na srdce, aby pokračovali v urychlování průmyslové restrukturalizace, prováděli reformy, a dosáhli tak rozvoje, který je nutný v nové éře.

Během inspekční cesty po dvou místních řekách, kde se přesvědčil o komplexním zlepšení životního prostředí, si prezident vyslechl zprávu o letošní kontrole povodní a pomoci při katastrofách v Liao-ningu. Místní úřady na všech úrovních vyzval, aby přijaly účinná opatření pro kontrolu povodní a pomoc při katastrofách, zajistily jejich zavedení, lidi postižené povodněmi správně přemístily, eliminovaly nebezpečí ohrožení jejich života, vypracovaly plány na obnovu a rekonstrukci po katastrofě a pomohly postiženým lidem co nejdříve se vrátit k normální práci a životu.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=iHo2bS4neEE

Video - https://www.youtube.com/watch?v=iHo2bS4neEE

KONTAKT:

Admin PR

pr@cctvplus.com

+86-010-83949817

Klíčová slova Čína-prezident-průmysl-záplavy-CCTV+

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Finance, ekonomika
Politika, veřejná správa a soudy

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.