Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Drsný vzkaz pro Stropnického od fanouška Žilkové: Zachoval ses jako hajzl, napsal mu

Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou téměř dvaceti letech soužití od sebe.
Zdroj: profimedia
+ Další 3 fotografie
Spor

Veronika Žilková se dočkala nečekaného zastání. Martina Stropnického totiž podle informací eXtra.cz měl kontaktovat jeden z jejích zastánců a rozhodně ho nešetřil. Vyzývá ho k odstoupení z funkce velvyslance a vyčítá mu nezájem o dceru Kordulu. 

“Na Kordulce mi velice záleží. Doufám, že časem zvítězí racionalita tak, aby byl naplněn zájem naší nezletilé a zároveň již téměř dospělé dcery. Jsem ale přesvědčený, že právě proto tohle téma nepatří na veřejnost,” znělo vyjádření Martina Stropnického pro CNN Prima News po úterním odročeném soudním líčení, během které se měla řešit střídavá péče o jejich šestnáctiletou dceru Kordulu.

Nečekaná žádost o rozvod

Předtím ale stihl podat žádost o rozvod, čímž se soud, který měl řešit střídavou péči před rozvodem, stal bezpředmětným, a další jednání bylo odročeno na listopad.

“Před zahájením soudu, už přímo v soudní místnosti, jsem se dozvěděla zcela šokující informaci, která byla, že Martin Stropnický dnes ráno podal žádost o rozvod. A protože se to jmenovalo „soud o střídavou péči do rozvodu“, tak vlastně nebylo o čem jednat a ten soud byl odročen na listopad. Ani Kordulka, ani já jsme nevěděly, že tatínek chystá žádost o rozvod. A jediné, co mě napadlo, bylo: „Jak já to tý holce zase řeknu?" Zase ten otec nesebral odvahu jí to říct sám,” sdělila primáckému ShowTimu Veronika Žilková, která tak nejspíš svým vyjádřením motivovala jednoho ze svých obdivovatelů, jenž se rozhodl kontaktovat přímo samotného Martina Stropnického. A zprávu, kterou mu zaslal, odeslal i do redakce eXtra.cz.

Drsný vzkaz pro Stropnického

“Zachoval jste se jako největší hajzl a bořitel lidských vztahů. Kdysi jsem si vás vážil, ale možná by bylo fajn se vzdát funkce a nechat to mladším. Když nejste schopný se postarat o své vlastní dítě, jak se chcete postarat o zájmy naší republiky? Zase sedíte na zlatém dně? Styďte se,” napsal mu René Metz, který se možná zbytečně plete do sporu, do nějž nevidí.

Úterní líčení ale ukázalo, že si Stropnický a Žilková, kteří ještě počátkem letošního roku trávili společnou dovolenou v Dubaji, nemají co říci. Před soudní síní spolu neprohodili snad ani větu. A to především kvůli herečce, která kontakt s otcem své dcery odmítá.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy