Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Denní horoskop na pátek: Blíženci si dnes dají přesčas, Lvi zalžou šéfovi

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Dnešní datum vyzývá ke spojení s přírodou a načerpání energie. Nebojte se vyrazit na večerní procházku, cestou si kupte ledovou kávu a jen tak rozjímejte. Dodá vám to znovu sílu, kterou jste v posledních dnech ztráceli. Co čeká v pátek 19. 8. 2022 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Dnes vás potká velké štěstí. Ať už potkáte lásku svého života, nebo jen konečně chytnete za pačesy pracovní příležitost, dnešek je pro vás významným dnem a neměli byste ho podcenit. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nestane se nic, pokud nezačnete celou situaci řešit. Tím spíš, pokud někomu dlužíte peníze a on už vám dlouho připomíná, ať je vrátíte. Stejně tomu neutečete a další neochotou jen uděláte mezi vámi zbytečně hodně zle. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Udělejte si čas na své blízké a skutečně je poslouchejte. Někdo z nich se vám chce totiž svěřit s velkým tajemstvím, které ho už dlouho tíží, a právě vy byste mu mohli pomoci. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Usmiřovat se stále dokola, to je možná krásná věc, ale co ten důvod? Proč se stále hádáte o něčem, o čem ani nejste ve skrytu duše vlastně přesvědčení? Pokud se chcete jen zalíbit okolí, tvrdě narazíte. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dělejte svou práci pečlivě a neodcházejte dnes dřív, než budete mít vše odevzdáno. Pokud totiž budete vše řešit na poslední chvíli další pondělí, mohli byste na něco důležitého zapomenout. V galerii najdete, co vás potěší.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Mít se dobře, to chce přece každý! Jen u vás to ale zatím vypadá tak, že si spíš šlapete po štěstí. Pokud skutečně uvěříte tomu, že si zasloužíte všechno dobro světa, už brzy k vám přijde. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nejlepší dnes bude, když se před šéfem budete tvářit jako nejlepší pracant měsíce. Nezáleží na tom, že vám to teď fakt nejde a pravděpodobně ani neodvádíte skvělé výsledky. Předstíráním se dnes na chvilku zachráníte. V galerii najdete váš tip.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud jste s partnerem stále na ostří nože, hledejte důvod, takhle to dál nepůjde. Nemůžete celý svůj život trávit ve stresu a hádkách a s nechutí se vracet domů. Uvědomujete si, že žijete teď a tady? V galerii najdete, co vás potěší.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokud máte v práci ještě dovolenou, vezměte si pár dnů a vyrazte do přírody, tím lépe, pokud máte svou chatu. Nabije vás to energií na dlouho dopředu a hned se vám budou na podzim úkoly zvládat lépe. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nevěste hlavu, to dobré přijde. Jedině když budete věřit, zjistíte, že vás čeká tolik, co jste si ani neuměli představit. Podzim pro vás bude zejména věnován hledání nového domova, už teď můžete ale získat skvělé finanční zázemí. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Někdy si toho nakládáte až příliš, což se podepisuje na vaší momentální náladě. Zkuste trochu zvolnit tempo, zajděte s přáteli na pivo a efektivně využívejte svůj čas. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nezapomínejte v horkých dnech na pitný režim! Snadno by vám dnešek mohly zkazit bolesti hlavy. Ulevte svému tělu a naplánujte si na víkend den u vody, kdy nebudete konečně myslet na práci. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy