Společnost Hisense představila speciální kolekci pro fotbalové MS v Kataru 2022 a ukázala, jak vypadá mimořádná kvalita pro skutečně nevšední zážitky

Společnost Hisense, přední světový výrobce elektrospotřebičů, představila svou kolekci prémiových novinek pro fotbalové MS 2022 prostřednictvím historicky prvního živého vysílání. V rámci pořadu odhalila své nejnovější hity – včetně ULED televize Hisense U7H TV a laserové Hisense L9H – a nechyběly ani domácí spotřebiče. Špičková elektronika a revoluční inovace, které si mohli zákazníci na slavnostním představení podrobně prohlédnout, dokonale ilustrují hlavní hodnoty a závazek společnosti: využívat technologie pro lepší, luxusnější život zákazníků na celém světě.

"Za 53 let své existence vyrostla společnost Hisense v přední mezinárodní technologický podnik." Zástupkyně generálního ředitele pro řízení značek skupiny Hisense Candy Pangová řekla v rámci vysílání: "Jako oficiálnímu sponzorovi fotbalového mistrovství světa v Kataru 2022 je nám nesmírnou ctí dnes představit tematickou kolekci výrobků Hisense pro mistrovství a oslavit tak jedinečné fotbalové momenty s fanoušky z celého světa."

Opravdu mimořádné spotřebiče: vyvinuty na míru pro dokonalý uživatelský komfort

Hisense U7H - sledujte zápas jako naživo

Nároky zákazníků na kvalitní televizi se v posledních letech stále zvyšují. Model U7H od Hisense proto přichází se špičkovou technologií, která této poptávce perfektně vyhoví. S exkluzivními vlastnostmi a inteligentními funkcemi nové televize U7H se mohli diváci podrobně seznámit také při slavnostním uvedení, kde byly názorně předvedeny. Jednou z nich je například unikátní funkce vylepšení obrazu "Sport Mode", která se automaticky zapne při detekci sportovních scén a zajistí přesnější vykreslení detailů a hladší pohyb. Fotbalovým fanouškům už neunikne ani jediný detail z důležitých zápasů mistrovství FIFA World Cup™!

Laserová televize Hisense L9H TriChroma – zážitek, který nemá konkurenci

Laserová televize L9H je produktem mnohaletého výzkumu a jako taková si zaslouženě získala titul "Jednička mezi projektory s ultrakrátkou projekční vzdáleností" i ocenění "Nejlepší ve své třídě" a "Cena redakce". L9H přináší neporovnatelný zážitek všem, kteří hledají prémiovou velkoplošnou televizi s bezchybným obrazem. Technologie uplatněné v modelu L9H si mohli zákazníci prohlédnout zblízka v rámci podrobného "průzkumu" v živém vysílání. Laserový televizor L9H nabízí extra velký formát obrazu s bezchybnou kvalitou a lepší ekologickou stopou. Použité technologie zaručují vynikající jas, kontrast, barvy a detaily pro neuvěřitelně realistické zobrazení, které divákům kdekoli na světě doslova vyrazí dech.

Domácí spotřebiče – kategorie sama pro sebe

Kromě nejnovějších modelů televizorů představila společnost Hisense i své spotřebiče jako pomocníky pro příjemnější život. Všechny novinky pro domácnost – od sporáků a myček nádobí až po klimatizace a pračky – se předvedly společně v konceptu "Hisense House", aby tak zákazníkům zprostředkovaly atmosféru dokonalého pohodlí díky inteligentnímu bydlení.

Tematická kolekce Hisense pro FIFA World Cup 2022™ posouvá hranice špičkových spotřebičů díky revolučním inovacím a opět povznáší možnosti zákaznických zkušeností na novou úroveň. Kromě novinek se můžeme těšit také na konec roku, kdy společnost Hisense jako oficiální sponzor fotbalového mistrovství světa v Kataru 2022 plně využije své kapacity, aby přinesla divákům z celého světa dokonalý fotbalový zážitek s technologií Hisense.

Video - https://www.youtube.com/watch?v=xxdS54okemU

Video - https://www.youtube.com/watch?v=br4Yedb9dn4

Video - https://www.youtube.com/watch?v=iKTTHYRvNxk

KONTAKT: Dongxian Chen

86-13922322347

caroline.chen@ogilvy.com

Klíčová slova Čína-elektronika-fotbal-Hisense

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.