Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zlatá hokejka zná svého vítěze: Po pěti letech kralování Pastrňáka vyhrál Palát

Hokejista Ondřej Palát vyhrál Zlatou hokejku.
Zdroj: Profimedia
Vítězství

Hokejový útočník David Pastrňák (26) držel post krále Zlaté hokejky dlouhých pět let. Nyní ho ale o pouhé čtyři body sesadil útočník Ondřej Palát (31). Podle webu Aktuálně následně prozradil, že má velkou radost, že se mu podařilo zvítězit.

Hokejový útočník Ondřej Palát slaví další vítězství. Podařilo se mu získat Zlatou hokejku, tedy anketu oceňující nejlepšího českého hokejistu roku. O čtyři body se mu podařilo porazit hokejového útočníka Davida Pastrńáka, nekorunovaného krále této ankety, který v ní zvítězil pětkrát po sobě.

Porazit Pastu je super, říká Palát

„Vyhrát nad Pastou je super. Všichni ale víme, jaký je Pasta hokejista. Jen jak hned zvedl český nároďák, když přijel pomoct (letos na mistrovství světa), a co předvádí v Bostonu. Za mě je Pasta top a samozřejmě jsem rád, že jsem vyhrál,“ prozradil Palát podle webu Aktuálně.

Palát byl zároveň překvapen, jak je trofej těžká. „Je těžší než Stanley Cup,“ nechal se slyšet. Cenu mu předával prezident Českého hokeje Alois Hadamczik. „Nejdřív se mě ptali, jestli chci předávat nějakou trofej, řekl jsem, že není vůbec třeba. Pak mi zavolali, že předávám první cenu,“ prozradil webu iSport Hadamczik.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy