Přijďte se rozhýbat na českobudějovické náměstí!

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Jak jinak začít školní rok, než sportem? Či lépe řečeno sporty, protože dětský sportovní den jich bude plný. A nepůjde jen o fotbal, hokej a podobné známé sporty, ale poznáte i sportovní lezení či twirling. Tápete v oblasti zdravé výživy? V poradně se dozvíte, jak se má váš mladý sportovec správně stravovat. A samozřejmě tu potkáte i profesionály z místních klubů.

Pokud se vaše dítko nemůže rozhodnout, který sport si vybrat, je to ideální příležitost, jak si některé sporty vyzkoušet. Basketbal, fotbal, hokej, volejbal či florbal asi zná, ale co takhle bojové sporty? Jak se v nich vyznat a čím se liší? Zvládnu je vůbec? Jaké náčiní používá moderní gymnastika? A co je to twirling?

To jsou všechno otázky, na které dostanete odpovědi 1. září od 10 hodin na náměstí Přemysla Otakara II. V Českých Budějovicích na akci Náměstí se hýbe 2022, aneb Sportem do školního roku. Na jednotlivých stanovištích budou navíc i poradny zdravé výživy pro mladé sportovce, ukázky fyzioterapie a tejpování a potkáte se i s volejbalisty VK Jihostroj, fotbalisty SK Dynamo, či hokejisty HC Motor.