Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Býval dobrým kuchařem, ale spáchal ten nejhorší hřích: Forejt to schytává za mekáč

Forejt v reklamě na McDonald
Zdroj: Se souhlasem McDonalds
+ Dalších 5 fotografií
Kritika

Přemek Forejt (35) v rámci spolupráce s McDonaldem vydal podivuhodný reklamní videoklip, ve kterém se rozplývá nad kvalitou jídla v řetězci rychlého občerstvení. "Mňam, mňam, mňam. Je to fresh, mám to rád," zpívá v něm bez uzardění. Lidé ho za tento počin na sociálních sítích ostře kritizují a vyčítají mu, že je pro peníze ochoten udělat asi cokoli.

Přemek Forejt aby chodil kanálama.Tolik negativních ohlasů možná nečekal. "Znáte mě! V kuchyni mě vždycky napadaj šílený nápady… Co kdybych složil song jen ze zvuků surovin? Hmmm… Jak asi zní okurka, cibule, rajče nebo slanina?" lákal na "píseň" Mc’n'Roll na svém Instagramu. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

Obří vlna kritiky

Fanoušci jsou naštvaní, že se tak dobrý šéfkuchař propůjčil k něčemu takovému. Komentáře pod videem z YouTube zní jasně. "Tohle je tedy opravdu příšerný bizár. Co by člověk neudělal pro peníze, že? Ale až takhle klesnout… to mi hlava nebere," píše Jenda. "Tohle snad nemůže být ani pravda... sedím, poslouchám tuhle katastrofu a příšerným způsobem se stydím za vás všechny, kdo se na tomhle podílel, hlavně za pana Forejta… strašný, strašná ostuda," napsala Nela.

"Býval dobrým kuchařem, ale spáchal ten nejhorší hřích," cituje z legendárního Odpadlíka Milan na Facebooku. " Hranice hudebního porna klesla až pod dno. Jde to ještě níž?" ptá se Roman.  "To se moc nepovedlo...ale prachy potřebujeme všichni.  Po tomto nevím, zda bych šla do jeho podniku, když podporuje parodii na dobré jídlo," píše Ivana.  " Smutný ..trapný..ubohý...bizár," souhlasíí Cecilie.

"Jak to tak čtu, ani jeden komentář, který by pana Forejta nehejtil. A to jsou vždycky pod každým článkem dva tábory. Tady ne... Tohle je fakt úplně mimo moje chápání, proč se dokáže špičkový šéfkuchař takhle znemožnit? Odpovím si sama. Ahaaaa peníze. No to je bohužel realita, shrnuje Tereza.

"Jako viděl jsem snad vše, ale toto je Přemku pod tvoji úroveň. Tohle bych od tebe opravdu nečekal, nic horšího jsem opravdu neslyšel, a to máš pěkné písničky," píše George. "Ten song... to je tragédie," napsala nešťastně Světlana.

Pozitivní ohlasy

Najdou se sice i pozitvní reakce, těch je ale oproti těm negativním nepatrná hrstka. "Je to skvělý, nový, trendy, Burian to skvěle dává!!! Nesmíme zakrnět u pana Vajíčka," píše Vendula. Jiří Burian alias Kapitán Demo složil k songu hudbu i text, jeho rukopis je v písni dost poznat. "Je to strašnej bizár, ale i tak je to dobrý," píšou další. "Okey, dost solidní funk, až jsem byl překvapenej. Dobrá práce," chválí Dodgethis. 

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy