Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pastrňák na Zlaté hokejce překvapil knírem, Palát přebíral cenu ve zmijovce

Zlatá hokejka 2022.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
Slavnostní večer

Ve čtvrtek 18. srpna se ve Fóru Karlín uskutečnilo předávání cen ankety Zlatá hokejka pro nejlepšího hokejistu v Česku. Po pěti letech tentokrát poprvé nevyhrál útočník David Pastrňák (26), ale Ondřej Palát (31), jak píše Blesk. Večer probíhal v opravdu uvolněném a vtipném duchu.

Hokejový útočník Ondřej Palát včera mohl pořádně slavit. Získal Zlatou hokejku, tedy první místo v anketě oceňující nejlepšího českého hokejistu roku. O čtyři body se mu podařilo porazit hokejového útočníka Davida Pastrňáka, nekorunovaného krále této ankety, který předtím zvítězil pětkrát po sobě.

Kromě těchto dvou hokejových hvězd ale byly v hledišti vidět i další. První řadu ve Fóru Karlín totiž obsadili například Karel Vejmelka, Tomáš Hertl či Martin Nečas. Během večera zahrála a zazpívala kapela Mig 21 v čele s Jiřím Macháčkem, kterému se podařilo navodit tu správnou atmosféru.

Proč měl Pastrňák knírek?

Plno hokejistů dorazilo s partnerkami, stejně tak i Palát a Pastrňák. Poslední zmiňovaný navíc překvapil všechny přítomné svým knírem, který si nechal narůst. „Prostě jsem se ožral,“ zdůvodnil změnu stručně.

Pastrňák získal v anketě druhé místo. A když se ho podle Blesku moderátorka večera Daniela Písařovicová zeptala, co pochytil od trenéra národního týmu Kariho Jalonena z finštiny, odpověděl, že nic. „Já znám jenom štrúdl,“ řekl. Na dotaz, co to znamená, s humorem opáčil: „Vy neznáte v Praze štrúdl, jo?“

Paláta zase během předávání ocenění Zlaté hokejky, které bylo vysíláno na ČT1, překvapila Písařovicová tím, že přinesla černo-bílou zmijovku a dala mu ji na hlavu.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy