Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nový hvězdný pár: Kryštof Bartoš z Devadesátek se zamiloval do zrzavé herečky

Kryštof Bartoš a Martina Babišová tvoří pár.
Zdroj: Profimedia, Herminapress, koláž eXtra.cz
+ Další 2 fotografie
láska

V českém showbyznysu se objevil nový hvězdný pár. Herec Kryštof Bartoš (30) známý ze seriálu Devadesátky se dal dohromady se zrzavou herečkou Martinou Babišovou (29), která má sice shodné příjmení s bývalým premiérem Andrejem Babišem, příbuzní však nejsou. Svou lásku stvrdili na Instagramu.

A je to potvrzené! Sympatický herec ze seriálu Devadesátky Kryštof Bartoš, v němž ztvárnil kapitána Tomáše Kozáka, randí s herečkou Martinou Babišovou, kterou mohou diváci znát například z filmu Po čem muži touží 2.

Babišová přidala na sociální sítě sérii fotografií z Francie, kam společně s Bartošem odjeli na dovolenou. Soudě podle fotografií si ji opravdu užili a vypadají velmi šťastně.

Je to láska

Webu Super.cz navíc tuto informaci stoprocentně potvrdili. Když se jich zeptali, jestli jsou jen kamarádi, nebo je to láska, herečka odpověděla jasně: „Láska.“

Babišová strávila několik let v irském Dublinu, kde studovala na prestižní škole Bow Street Academy of Screen Acting, zaměřené na filmové herectví, pod vedením Gerryho Grennella. Zpět do Česka se vrátila před dvěma lety.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy