Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jsem kámoš z práce a chci peníze, řekl zloděj s voňavkou muži z Brna. Ten ho poslechl

Smolný den má za sebou sedmatřicetiletý muž z Brna, kterého u obchodního domu v centru města oslovil s žádostí o peníze podivný známý. Tvrdil, že je kolega z práce a hodně se divil, když ho údajný kamarád nepoznával. Brňan nakonec podivínovi vyhověl a šel vybrat peníze do bankomatu, čímž si zadělal na potíže.

K mužovi přistoupil pachatel zcela suverénně. Řekl, že se znají z bývalého zaměstnání. K tomu přidal historku o tom, že potřebuje nutně půjčit. Jako zástavu nabídl své hodinky a parfém. 

Muž se jej chtěl zbavit a tak jej odbyl s tím, že žádné peníze nemá. Dotěra to však nevzdal a muže postupně přesvědčil, aby si je vybral v blízkém bankomatu. Poškozený chtěl dát otravovi pět set korun, aby od něj měl konečně pokoj. Sotva však na klávesnici zadal pin, podvodník jej od stroje odstrčil a už nepustil zpět,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Štěstím pro podvedeného bylo, že měl nastavený nízký limit výběru. Zloděj totiž několikrát zkoušel u bankomatu své štěstí. „Pokoušel se vybrat co nejvyšší částku, avšak neúspěšně. Nakonec se musel spokojit jen se šesti tisíci korunami,“ dodal Chaloupka. 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Policie, Krádež, bankomat, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Barvoslepý muž, co nepozná bývalé spolupracovníky, kteří jej táhnou k bankomatu. ŠACH - MAT - BANKOMAT - a není co dodat!!!

Neděle, 21. srpna 2022, 17:11Odpovědět

Jsem kámoš z práce a chci peníze, řekl zloděj s voňavkou muži z Brna. Ten ho poslechl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.