Gunfire Games zaregistrovali ochranné známky pro „Remnant 2“ a „Remnant: From the Ashes 2“, což naznačuje, že se připravuje pokračování.

Remnant: From the Ashes od Gunfire Games je klasickým příkladem černého koně. Ačkoli se nejedná nutně o velký mainstreamový hit, akční Soulslike RPG z pohledu třetí osoby zaznamenalo od svého uvedení v roce 2019 solidní úspěch na kritické i komerční frontě a je jisté, že většině z těch, kteří ji hráli, se líbila natolik, že chtít víc, včetně mě.

A zdá se, že se časem dočkáme. Jak si všiml uživatel na Redditu, nedávno registrované ochranné známky naznačují, že hra by mohla dostat pokračování. Gunfire Games má registrované ochranné známky pro  „Remnant 2“ a „Remnant: From the Ashes 2“ u Úřadu pro patenty a ochranné známky Spojených států amerických (USPTO).

Přečti si  Assassin's Creed Shadows teasuje "nejžádanější požadavek" od hráčů

Samozřejmě, registrace ochranných známek samy o sobě nejsou zrovna konkrétním důkazem, že pokračování Remnant je skutečně ve vývoji, ale přinejmenším to naznačuje, že Gunfire Games přemýšlí o jeho vytvoření. To znamená, že od Chronos: Before the Ashes z roku 2020 nebylo studio příliš aktivní, takže je možná čas odhalit svůj další projekt.

Mezitím byla koncem minulého roku ESRB také hodnocena verze Remnant: From the Ashes pro Nintendo Switch, ale ani to ještě nebylo oficiálně oznámeno.

Naši recenzi na hru Remnant: From the Ashes, která je nyní k dispozici pro konzole a PC, si můžete připomenout zde.

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno