Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Produktivní Sparta zdolala Slavii a složila reparát za výprask v Plzni

První futsalové derby pražských "S" se stalo kořistí Sparty. Ve 3. kole nejvyšší soutěže zdolala Slavii 4:2 a spravila si chuť po debaklu 0:8, který utrpěla před týdnem v Plzni. Dvěma brankami se blýskl jednadvacetiletý Drilon Maxharraj, řadou důležitých zákroků brankář Michal Hůla. Sparta se i jejich zásluhou posunula v neúplné tabulce na třetí místo, Slavia je pátá.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha – Slavia Praha

Sparta měla vynikající vstup do utkání a už v 8. minutě si vypracovala dvoubrankové vedení. Nejprve zužitkoval Jeton Rukovci nezištnou přihrávku Melose Kelmendiho a krátce nato se poprvé v zápase trefil Maxharraj. Ještě před přestávkou navíc Kelmendi přidal třetí gól.

Po změně stran ovšem skvěle chytajícího Hůlu překonali Jan Křemen s Martinem Brychtou a zadělali na drama. Slavia následně třikrát orazítkovala brankovou konstrukci, za což ji stihl trest v podobě dalšího zásahu Maxharraje, který ve 35. minutě stanovil konečný výsledek.

"Sparta podala zkušenější výkon a není náhodou, že vyhrála. Měla mnohem méně šancí, ale proměňovala je. My ne, a proto jsme zaslouženě prohráli," hodnotil obránce sešívaných David Jošt.   

Futsalová první liga - 3. kolo:

Sparta Praha - Slavia Praha 4:2
Česká Lípa - Chrudim 0:6
Ústí nad Labem - Mělník 5:3
Olomouc - Plzeň 2:10

Hlavní zprávy

Nejčtenější články