Hlavní obsah

Pardubice už vybraly nového kouče

Konec provizoria, klub v těžké situaci přichází se zásadní změnou. Novým trenérem fotbalistů Pardubic se podle informací isport.cz stane Radoslav Kováč. Dvaačtyřicetiletý bývalý reprezentant skončí ve funkci kouče druholigového Táborska a po roční pauze se vrátí do nejvyšší soutěže.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Radoslav Kováč na archivním snímku.

Článek

Kováčův přesun potvrdil výkonný ředitel Táborska Martin Vozábal. Pardubice jméno nového trenéra zatím nezveřejnily.

"Jednání o novém trenérovi v těchto dnech intenzivně probíhají, zatím však nejsou definitivně uzavřena. Po dotažení všech jednání budeme o jménu nového trenéra informovat," uvedl na dotaz ČTK tiskový mluvčí východočeského klubu Radek Klier.

Pro Kováče by to bylo druhé prvoligové angažmá, na konci ročníku 2019/20 i v celé následující sezoně vedl Opavu. Slezský celek ale při své jediné kompletní sezoně v soutěži nezachránil a boj o setrvání mezi elitou by ho čekal i na východě Čech.

Poslední tým prvoligové tabulky odvolal dvojici dlouholetých trenérů Jiří Krejčí, Jaroslav Novotný po pěti kolech, v nichž získaly Pardubice tři body. V následujících třech zápasech vedl mužstvo dočasně Pavel Němeček, ani on ale nedokázal přerušit sérii porážek.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články