Sociální sítě
Nahoru

Virtuální svět “BULGARI World” vznikl ve spolupráci se ZEPETO

Italská exkluzivní značka Bulgari otevírá originální virtuální svět na ZEPETO, asijské největší metaverzové platformě. Jeho součástí je pop-up butik “BULGARI SUNSET IN JEJU”, který návštěvníkům nabídne zajímavé online i offline zážitky.

Pop-up butik a kavárna, které se fyzicky nachází v hotelu Parnas v Čedžu, jsou virtuální součástí světa BVLGARI ZEPETO World. Návštěvníci se tak mohou s těmito lokacemi seznámit a vychutnat si jejich atmosféru bez toho, aby je museli reálně navštívit.

BULGARI ZEPETO World předvádí kolekci Bulgari Resort 2022, inspirovanou letní oblohou, plnou zlatavých tónu a hřejivého, jemně oranžového světla.

Virtuální svět Bulgari je velmi zábavný. Když se návštěvníkům podaří splnit výzvu, získají kolekci Bulgari Resort a ikonické doplňky, které mohou obléci svému avatáru. Značku Bulgari mohou poznat opravdu do detailu díky ikonickým kolekcím šperků dostupným pro avatáry: B.zero1, Divas’ Dream a Serpenti.

Na podporu této nové aktivity se globální ambasadorka značky a zpěvačka formace BLACKPINK Lalisa alias LISA zúčastnila 31. srpna virtuálního živého eventu; její avatár si vychutnal mnoho interaktivních zážitků s fanoušky ve virtuálním světě Bulgari, včetně pořizování selfies.

ZEPETO je metaverzová platforma, kterou provozuje korporace Naver Z. Od svého spuštění v srpnu 2018 se může pochlubit neuvěřitelnými 300 miliony uživatelů z celého světa. Uživatelé platformy jsou z 90 % mezinárodní, 80 % z nich jsou teenageři. Zepeto je tedy velmi populárním útočištěm globální generace Z v éře metaverza.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.