Slovenka po spoločnej noci dostala od muža SMS: Toto brutálne úprimné priznanie nečakala!

V dnešnom svete to už bohužiaľ nie je také ľahké spoznať ako pred rokmi, desiatkami rokov. Ľudia sú tak závislí od svojich elektronických zariadení, internetu a sociálnych sietí, že už nemajú potrebu chodiť do barov, nočných klubov, len tak s priateľmi. Za starých čias každý spoznával ľudí v nejakom pohostinstve, kde mali šancu aj rozvinúť nový vzťah s opačným pohlavím.

Dnes sa každý snaží spoznať na internete, cez rôzne zoznamovacie aplikácie, čo je oveľa ťažšie, pretože existuje množstvo falošných profilov a tiež klamných užívateľov, ktorí si v úvodnom texte dávajú dohromady samé klamstvá.

Prostredníctvom takejto aplikácie sa pokúsil nájsť pár aj hlavný hrdina nášho článku. Slovenka stretla muža, s ktorým mali rande, a potom to išlo tak dobre, že skončili v byte toho muža. Po spoločnej noci odišla žena domov a od muža na ďalší deň obdržala podivnú SMS.

Obsah správy ju natoľko šokoval, že nevedel, čo odpovedať. Obrátila sa na ľudí na internete o pomoc, aby jej poradili, čo má teraz robiť.

Správa znela:

„Neviem, ako odpovedať na správu, ktorú mi dal jeden pán. Bola som s ním včera večer. Prosím o radu ohľadom najvhodnejšej odpovede na túto správu.” – stálo na začiatku príspevku.

„Ehm, je to pre mňa hrozné a pravdepodobne aj pre teba. Som si istý, že to zničí náš vzťah a budem sa za to nenávidieť, ale musím byť úprimný. Fyzicky nie si môj tip. V skutočnosti ma priťahujú štíhle ženy. Nemôžem si pomôcť, bohužiaľ je to moja skúsenosť. Chápem, že ťa to bolí. Ale ver mi – hanbím sa, že som takúto tému vôbec nastolil. Nechcem, aby muži mali právo diktovať, ako ženy majú vyzerať. Necháp ma teda zle: nežiadam ťa, aby si schudla. Ale musíš vedieť, čo je v mojej duši. Preto nevidím dôvod, aby sme sa ďalej zoznamovali. Včerajšia noc bola chyba, hlavne preto, že som bol pripitý a veci som nemal pod kontrolou. Viem, že takéto slová môžu byť pre ženu desivé, ale ja som taký. Úprimnosť je pre mňa najdôležitejšia.“

Na internete sa pod odkazom tejto ženy objavili rôzne názory:

„Napíš mu, že on tiež nie je dokonalý pre teba. Je to kvôli jeho malej veľkosti prirodzenia, pretože máš rada štedrejšie obdarených mužov.” stálo v jednom z komentárov.

„Nabáda vás, aby ste schudla? Ak áno, tak by som na tvojom mieste nebol v kontakte s takým hlupákom. Ty stojíš o oveľa viac.” napísal ďalší komentujúcí.

,,Zmažte správu a zablokujte svoje číslo. Pravdepodobne odpíše, že to prehnal a ľutuje to, ale verte, že taký človek si nezaslúži druhú šancu.” napísal ďalší.

Čo by ste žene poradili vy? Čo by mala odpísať na túto správu?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*