Sociální sítě
Nahoru

Šperk na míru z rodinného zlatnictví

Jaké je to mít vlastní designový šperk? Jednoduché! Pod vedením zkušených zlatníků ze zlatnictví Salaba si můžete navrhnout originální přívěsek, náušnice či prsten na míru. Výběr materiálu, osazení i výbrus kamene a finální design – to vše předchází unikátnímu šperku podle vašich představ.

Celý proces tvorby začíná konzultací a modelací šperku ve speciálním 3D programu. Díky němu si budete moci prohlédnout váš návrh z různých úhlů a libovolně jej upravovat. Měnit materiál, upravit výbrus a barvu kamene… se vším vám ve zlatnictví Salaba poradí. Šperky na zakázku tady totiž patří do základní nabídky služeb už od roku 1994!

Poradí vám s vhodnou kombinací materiálu a drahokamu, pokud jej budete chtít do šperku osadit a chybět nebudou ani praktické rady, jak se o šperk starat.

Plánujete-li navrhnout např. zásnubní prsten na míru, 3D program vám nabídne také vizualizaci prstenu na prstu. Takže až pokleknete a otevřete krabičku, budete dobře vědět, jak dokonale prsten sedne vaší partnerce!

Jste spokojeni s vizualizací? Následujte tvorba šperku!

Na co nezapomenout?

Při zakázkové výrobě šperků musíte počítat s dalším procesem výroby. Pokud tedy chcete nechat vyrobit šperk k výročí svatby nebo plánujete zásnuby, je nejvyšší čas začít s přípravou.

Nemáte-li úplně jasnou představu, jak by měl originální šperk vypadat, můžete se inspirovat stálou nabídkou na webu nebo se si domluvit konzultaci ve zlatnickém studiu, a to osobně nebo online!

Kolik šperk na zakázku stojí?

Cena šperku na míru se odvíjí od několika faktorů, avšak nejvíce ji ovlivňuje to, zda do šperku osadíte drahokam. A pokud ano, tak jaký. Přírodní diamant je nestárnoucí klasikou, co se ale ceny týče, ta vůbec neklesá, právě naopak. Vhodnou alternativou je např. laboratorní, neboli lab-grown diamant či moissanit. Mají velmi podobnou tvrdost i třpyt jako přírodní diamant a cenově jsou o něco dostupnější.

Milujete-li barvy, můžete sáhnout i po drahokamech jako je safír, smaragd, akvamarín nebo po romantických perlách. Tyto drahokamy můžete vybírat např. podle znamení, oblíbené barvy či účinků, které jsou jim přisuzovány.

Tak popusťte uzdu fantazii a navrhněte originální šperk pro sebe nebo někoho vám blízkého.

 

 

 

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.