Štefan Margita se od smrti milované Hanky na veřejnosti příliš neukazoval. Ale nakonec se odvážil oslovit fanoušky pomocí dojemného videa, ve kterém odhalil jedno z posledních přání Zagorové.

„Drazí moji přátelé, moc vás zdravím prvně od té tragédie, která se stala,“ lámal se Štefanovi hlas. A na jeho ztrhaném výrazu bylo vidět, že stále ještě Hančiným odchodem trpí.

„Není to lehké období, ale i tak bych vám rád prozradil něco, co jsme ještě s Hankou chystali a chceme to uskutečnit,“ prohlásil zpěvák.

„Když jsem dělal poctu Karlovi Gottovi, tak jsem po druhém koncertu dostal pozvání na svůj vlastní koncert do O2 areny. Když jsem přijel domů, tak jsem to Hance oznámil. Řekl jsem jí, že to bude její velký návrat po dlouhé době. Bude opět na jevišti a zazpívá svoje písničky.“

Jeho milovaná manželka prý tehdy s nápadem souhlasila a plánovala, jak spolu zazpívají na jevišti své nejmilovanější písničky Můj čas a Rybičko zlatá, přeju si.

„Strašně se na to těším,“ řekla tenkrát doslova.

Osud však tomuto ikonickému páru nepřál a koncert se nemohl nikdy uskutečnit. Všudypřítomnou melancholii ale Margita nakonec rozbil velkou novinkou.

„Drazí přátelé, když dovolíte, ten koncert uskutečním 24. ledna 2023 v O2 areně. Můžu vám jenom slíbit, že písnička Rybičko zlatá, přeju si, tak jako Můj čas, na tom koncertě zazní.“

Jací budou hosté, prý sám ještě neví, ale slíbil, že se bude účastnit pouze elita pěveckých umělců.

Celé video ukončil prostými slovy: „Koncert bychom rádi věnovali Hance.“

Fotogalerie
65 fotografií