Legenda hip-hopové scény Curtis James Jackson, známý spíše pod pseudonymem 50 Cent, momentálně řeší dost pozoruhodný problém, který se opravdu může stát jen v Americe, v zemi neomezených možností. Klinika Perfection Plastic Surgery a MedSpa, jejíž majitelkou je jistá Angela Koganová (33), se rozhodla využít jména známého umělce pro reklamu - a tvrdí, že u nich podstoupil zákrok na zvětšení mužské chlouby. To je sice reklama pro kliniku, ne však pro rappera. Jenž to navíc popírá a cítí se být zneužitý... a ponížený.

Rozzuřený 50 Cent se proto rozhodl, že celou tuto bizarní situaci požene před soud. Vše je totiž podle interpreta hitů In Da Club, Candy Shop či Get Up, jenž zažil svou nejslavnější éru v devadesátých letech, vykonstruovanou manipulací Koganové, která si s ním v roce 2020 udělala společný snímek. Zatímco on si myslel, že majitelka kliniky ho o fotku požádala jen proto, že je jeho fanynka, žena využila záběr k propagaci své kliniky. A co je na tom nejhorší, u fotky mělo být uvedeno, že si slavný umělec u ní nechal upravit své intimní partie...

Právní zástupci Koganové však tvrdí, že žaloba se nezakládá na pravdivých informacích. Respektive tvrdí, jak už to u právníků bývá, že pravda je někde uprostřed... „Pan Jackson (50 Cent) v minulosti využil služeb kliniky Perfection Plastic Surgery and MedSpa. Následně souhlasil s tím, že namísto zaplacení si pořídí fotku s majitelkou této kliniky, která ji bude moci využívat při propagování na svých stránkách a sociálních sítích,“ znělo ve stanovisku právnické firmy pro portál  tmz.com.

Muzikant se v posledních letech totiž potýká s finančními problémy, a tak souhlasil s „barterem“, tedy principem „něco za něco“. Zvětšení penisu ale tato dohoda opravdu nezahrnovala... „Můžeme potvrdit, že na této klinice pan Jackson nikdy nepodstoupil zákrok, který se v žalobě zmiňuje,“ přiznávají proto právníci. Rapper z toho důvodu požaduje, aby soud zakázal Koganové šíření falešného prohlášení, že je jejich klient, a zamezil sdílení fotografie... a požaduje pochopitelně i nemalé odškodnění, jehož výška je dosud neznámá. 

Fotogalerie
34 fotografií