Rozhovor matky s dcerou začal zcela nevinně, kdy světu vykládaly, jak plánují oslavit páté narozeniny dcery a vnučky Miy.

Nezvládla hlídání

Jenže pak začaly vtipkovat ohledně hlídání a Veronice ztuhl úsměv ve tváři. „Musím se vám tu k něčemu přiznat. Já jsem byla ta, která hlídala Kryšpína a ve třech letech jsem se kolem něj zamotala a upadla na něj. Následkem byla jeho zlomená noha,“ přiznala smutně herečka.

Zrychlený růst

Už na první pohled sledující viděli, že ji to stále trápí. Agátin syn totiž má kvůli zlomenině stehenní kosti zrychlený růst na postižené straně, a tak musel nedávno podstoupit operaci, aby se růst kosti zastavil. Agáta ale své mamince nic nevyčítá. Jako matka ví, že takové věci prostě ovlivnit nejdou a bohužel se stávají. „Kryšpín už je doma z nemocnice a přestěhovala jsem ho z prvního patra do přízemí. Už se zotavuje a byl moc statečný,“ uzavřela Agáta.

Agáta padá únavou

Agáta jezdila za synem Kryšpínem do motolské nemocnice zrovna v době, kdy na TV Barrandov začala natáčet pořad Agáta Jaromíra Soukupa. „Musím přiznat, že na mě padala únava, ale to je prostě úděl matek,“ konstatovala Hanychová. „Opravdu Agátku obdivuji. Je v jednom kole a nezastaví se,“ politovala ji máma Žilková.

Video
Video se připravuje ...

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou David Turek

Fotogalerie
59 fotografií