1. FC Köln nebude mít na Slovácku po trestu od UEFA fanoušky

23.09.2022, 22:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
oli9

Ale bude... Mají přes tisíc vstupenek v balicku na 3 domácí zápasy Slovácka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžou mít přes tisíc, když šlo do volného prodeje 600ks a všechny určitě nemají, tak klídek btw Nice s námi uzavřený stadion, škoda...letenky už mám

Reagovat
cologneFC

Ale máme. Takmer 2000 lístkov. Muselo ísť do predaja viac ako píšeš, kupovali sme balíčky. Ja osobne som potom vybavoval za Ultras 1. FC Köln odovzdanie lístkov na zápasy proti Partizanu a Nice. Pre deti z detských domovov v UH a okolí.

Reagovat
oli9

i na Nice jste dávali?

Reagovat
cologneFC

Áno. Obidva zápasy sme im darovali.

Reagovat
oli9

Nebylo 600 bylo víc.. Cca 4k... Bylo to online přes ticketportal a co jsem viděl na fb a IG tak tam nabízelo hodně Němců na partizan lístek

Reagovat
FiX

Nalevo Maguire?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele