Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kanibal Dahmer zavraždil minimálně 17 mužů: Doma měl sud s kyselinou, hlavu v lednici a uřezané penisy v hrnci!

Autor: jel - 
24. září 2022
05:00

Jeffrey Dahmer patří mezi nejznámější americké sériové vrahy. Během deseti let zabil minimálně 17 mladých mužů, které nejprve omámil a pak zardousil. Šílené je také to, co s těly dělal po smrti. S některými souložil, nad některými onanoval, části mrtvých dokonce vařil a jedl a jiné si nechával jako trofeje. Když byl odhalen, policie v jeho domě našla naprosto šílené věci. V lednici byla lidská hlava, ve skříni hrnec s mužskými genitáliemi a uříznutýma rukama, v mrazáku srdce... A to zdaleka nebylo vše!

Streamovací platforma Netflix vydala ve středu nový seriálu s názvem Dahmer s podtitulem Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera. Činy šíleného vraha, který si vysloužil přezdívku Kanibal z Milwaukee, šokují i po mnoha letech. Dahmer mezi lety 1978 - 1991 zavraždil minimálně 17 mladých mužů.

Podívejte se na upoutávku seriálu:

Video  Dahmer: Zabil 17 mužů a pochutnal si na nich  - idh, Netflix
Video se připravuje ...

Dahmer měl poměrně vysoké IQ, pocházel z dobré rodiny, ač se jeho rodiče často hádali, fyzicky ho netrestali ani ho nijak psychicky netýrali. Fascinace mrtvolami se u něj projevila už v teenagerském věku. U dálnice sbíral přejetá zvířata, která pak pitval a dělal na nich pokusy. V patnácti letech si uvědomil, že ho vzrušují mrtvoly a představoval si nejprve mrtvá zvířata a později i lidi. Sám pak uvedl, že ho v té době ale nenapadlo, že sám bude někdy vraždit. 

Čtrnáctiletý chlapec

Poprvé vraždil v osmnácti letech. Ještě bydlel ve starém domě rodičů, ale matka nebyla doma a otec už s nimi nežil. Potkal stopaře, kterého pozval domů na pití. Když však chtěl muž odejít, Dahmerovi se to nelíbilo a ubil návštěvníka činkou. Jeho tělo zakopal na zahradě. Uplynulo devět let, než vraždil znovu. 

Největší hrůza začala, když se v roce 1990 Dahmer odstěhoval do vlastního bytu. To začala jeho vražedná série. Díky vzhledu, inteligenci a příjemnému vystupování neměl problém se seznámit. Oběti hledal především v gay barech. Nalákal je k sobě do bytu, kde je omámil, zardousil a s jejich těly pak prováděl šílené věci.

Policie mohla vraha dopadnout už dříve. Dne 30. května 1990 totiž jedna z obětí - čtrnáctiletý chlapec Konerak Sinthasomphone původem z Laosu utekl. Potácel se po ulici zdrogovaný a s krvácejícím konečníkem. Vrah však policisty přesvědčil, že je to jeho devatenáctiletý přítel a že se pohádali kvůli tomu, že přítel příliš pije. Kriminalisté mu uvěřili a nechali oběť jít s Dahmerem. Ostatky chlapce byly nalezeny později v bytě šíleného vraha.

Vrahovo doupě

O rok později - 22. července 1991 Dahmerovi utekla i další oběť Tracy Edwards. Ten zastavil policejní hlídku a pověděl jí, že byl napaden. Policie jeho příběhu příliš nevěřila. Byt muže, který ho měl napadnout, přesto prověřila. Dahmer nejprve dokonce spolupracoval, choval se klidně a normálně. Jeden z policistů pak zamířil do ložnice a tam našel fotografie zmrzačených mrtvých těl. Poznal, že jsou foceny v bytě, v němž se právě nachází. 

Druhý policista Dahmera zatkl a pak začalo prohledávání děsuplného doupěte. To, co uvnitř našli, všechny šokovalo. Vrah měl v mrazáku dvě lidská srdce, v lednici hlavu a lidské maso. V kotlíku ve skříni našli hrnec a v něm dvě uříznuté ruce a mužské genitálie. Na polici měl rozložené lebky, celou lidskou kostru a v rohu místnosti byl sud s kyselinou, v níž rozpouštěl zbytky těl. Našlo se také naklepané maso z bicepsu.

Jeffrey Dahmer byl nakonec odsouzen za 15 vražd k patnácti doživotním trestům. Byl problém k soudu sehnat porotu, protože mnoho lidí řeklo, že na to nemají žaludek. Po dvou letech ve vězení kanibala z Milwaukee zavraždili spoluvězni. Zemřel 28.11.1994.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání