Bridget Marquardtová a Holly Madisonová byly ještě s Kendrou Wilkinsonovou (37) po řadu let hlavními partnerkami Hugha Hefnera. Dvě prvně jmenované nyní provozují společný podcast s názvem Girls Next Level, který volně navazuje na reality show The Girls Next Door (2005 - 2010) o životě v sídle Playboye. 

Zatímco v reality show se ale všechno zdálo zalité sluncem a plné zábavy, v podcastu ženy odhalují docela jiný obrázek. A co epizoda, to perla! V nejnovějším díle nyní prozradily například zvláštní Hefnerovu fascinaci dětským olejíčkem. 

Starý proutník totiž trval na používání olejíčku namísto lubrikačního gelu. Olejíček ovšem narušoval pH intimních oblastí jeho milenek, a ty tak kvůli tomu měly neustálé zdravotní problémy! Jejich nesouhlas ale Hefner nikdy nevyslyšel. 

Infekce intimních oblastí

„Hef používal dětský olejíček namísto lubrikantu. Rozhodně to nepodoručuji. Infekce je skoro jistá,“ prohlásila v podcastu Holly. „Je to nechutné. Nevím, proč tím byl tak posedlý,“ pokračovala. 

„Došlo to až do bodu, kdy jsem byla z toho olejíčku neustále podrážděná, protože ti to rozhází pH, takže máš neustále kvasinkovou infekci,“ vysvětlila. 

Nepřesvědčil ho ani gynekolog

Nakonec se blondýnka obrátila na doktora. „Mluvila jsem o tom se svým gynekologem a pak jsem říkala Hefovi, že s tím musí přestat, že to nemůžu používat. A i když jsem mu řekla, že se mnou gynekolog souhlasí, podíval se na mě a chtěl se hádat. ,Lidé dávají dětský olejíček na mimina,' argumentoval,“ vyprávěla. 

„Odpověděla jsem mu, že ano, na jejich pokožku. Ne vnitřně. Nepatří to dovnitř do těch partií,“ pokračovala Holly Madisonová, která žila s Hefnerem v letech 2001 až 2008. 

Používal ho i bez svolení

Protože sex často probíhal před zraky ostatních, dozvěděla se Holly později, že když odmítla olej použít, učinil tak Hefner bez jejího vědomí. Když byla zády, dal si ho na ruku a na patřičná místa ho aplikoval tak, aby to nevěděla. 

„Bylo to sprosté a bez mého souhlasu a zkrátka nechutné. Už jsem na to úplně zapomněla, ale nedávno se mi to zase připomnělo a znovu mě to vytočilo,“ svěřila se. 

Sex si užíval jenom Hefner

Podle Madisonové si zkrátka neustálé sexuální hrátky užíval pouze sám Hefner. „Braly jsme to jako povinnost, aby nás nevykopl ze sídla. Všechny holky se snažily to mít za sebou tak rychle, jak jen to šlo,“ prozradila již dříve. „Pardon, že vám zkazím iluze, ale žádné z holek se to nelíbilo,“ dodala. 

Video
Video se připravuje ...

Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012 youtube/Pikata TV

Fotogalerie
128 fotografií