Aneta Stolzová s Gottovými pracovala od roku 2015 a sama si dělala legraci, že o ní Mistr vtipně mluvil jako o tiskové »mlčící«. V posledních letech zpěvákova života mu zkrátka sloužila jako ochranný štít, přece jen zdravotně už na tom tehdy nebyl nejlépe. 

Jako tisková mluvčí Karla Gotta jsem měla možnost získat velké zkušenosti, potkat se s řadou zajímavých lidí a prožít několik fantastických let, která mě po všech stránkách obohatila. A hlavně, pracovala jsem po boku člověka, kterého si dodnes velice vážím a vzhlížím k němu,“ uvedla marketingová manažerka ve svém prohlášení. V té době ještě současně pracovala jako šéfová PR oddělení v Albatros Media. Ale pak přišla nabídka, která se neodmítá. 

Oslovila mě Dagmar Havlová, zda bych pro ni nechtěla pracovat v marketingu její nadace Vize. Velmi si její nabídky cením a vážím,“ řekla Blesku Aneta, která herečku doprovodila na křest knihy Úžasnější za 2 týdny, kterou napsala česká výživová a nutriční poradkyně, žijící v Británii, Gabriela Peacock.

Video
Video se připravuje ...

Havlová běžela z karu za Zagorovou (†75) rovnou na Hrad! Úsměv, růžová róba a adoptivní syn Markéta Reinischová

Aneta je u mě zatím jednou nohou, ale jsem ráda, že ji mám. Ve Vizi pracujeme jenom tři a práce na různých projektech je opravdu dost, takže bude i tam pomáhat,“ usmívá se bývalá první dáma, která s radostí knihu pokřtila. 

Udělala jsem to ráda, tak trochu se téma dotýká i mého životního úkolu a hlavního projektu mé Nadace Vize 97, totiž prevence rakoviny tlustého střeva a konečníku, kterým se zabývám už 25 let, od doby, kdy mi umřel na tuto chorobu tatínek. Protože právě zdravá výživa může odvrátit toto genetické zatížení zemí, jako jsme my,“ netají se Havlová. 

Fotogalerie
86 fotografií