Robert Urban si díky roli čestného a zásadového soudce Petra Kříže v ZOO získal srdce mnoha fanynek. Jistě i díky jeho velikým, modrým očím tento seriál tolik boduje v žebříčcích sledovanosti - například v úterý 20. září se na něj dívalo přes 1 milion a 200 tisíc diváků. Nebo spíš divaček? Těžko říct. Jisté je, že tento mladý muž rozhodně moc dobře ví, jak potěšit své příznivce či příznivkyně. Na instagram, tak jakoby mimoděk, totiž sdílel snímek, co bere dech. Je na něm zachycen v koupelně, holý jako prst, jak si dělá selfie přes zrcadlo.

A co víc, zdá se, že je docela nahý - na inkriminovaných místech má provokativně umístěný nápis „no a co?“. Na fotce je vidět, že pod elegantními obleky, která k jeho roli ústavního činitele nepochybně patří, se skrývá tělo skutečného Adonise.

Kromě oněch ramen odhalil i vypracované břišní svaly a mužnou hruď, kterou sympaťák, jenž zabodoval v roli „nezdárného“ Freddyho Valenty v První republice, vypracoval už kvůli roli Tarzana ve stejnojmenném muzikálu. Na prknech, která znamenají svět, totiž věčně pobíhal jenom v bederní roušce... a divačky v prvních řadách omdlévaly.

Video
Video se připravuje ...

Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Pro všechny, co si jej zamilovaly v ZOO, ale máme špatnou zprávu. Urbanův hrdina v ději nezažívá zrovna nejlepší období. Jedné své nápadnici utekl od oltáře, druhá se s ním rozešla po telefonu - a co více, šušká se, že stejně jako představitelka hlavní role Eva Burešová (29), co před časem nastoupila na mateřskou dovolenou, také Urben zmizí, alespoň na nějaký čas z děje.

Údajně jej nyní ani nečekají žádné natáčecí dny. Ani jeden z herců neřekl, zda se do projektu ještě vrátí... je ale možné, že to zatím nevědí ani scenáristé.

Fotogalerie
38 fotografií