Na Vysočině v Salačově Lhotě žijí milující se manželé Šárka a Vláďa Lehovští prostým životem. Provozují útulek pro kočky a živí se vstřikováním plastických hmot. Člověk by řekl, že se na své narozeniny políbí, rozkrojí dort a tím to hasne. Opak je ale pravdou. Ačkoli Vláďa neměl žádné kulatiny, Šárka se rozhodla, že ho svým dárkem omráčí.

Za hvězdu se platí

Vím, že celý život miluje Jandu a Olympic, jezdí na jejich koncerty a sní o tom, že si s hudebníkem jednou podá ruku. A tak jsem si řekla – co kdybych mu dala živýho Jandu...“ svěřila se Šárka. Začala se po svém dárku pídit a dostala se až k Jandově manažerce. Ta sdělila, že rocker s kytarou je »na prodej« na soukromou akci za standardní cenu. Když vyřkla její výši, v Šárce hrklo, ale chápala, že za hvězdu se platí. Rozhodla se, že prodá koně.

V hasičárně

„Půlroční kobylku Miu jsem si koupila pro sebe a teď, když už měla za sebou výcvik a já na ní mohla začít konečně jezdit, jsem ji prodala. Ale vyplatilo se to,“ usmívala se chovatelka. „Ničeho nelituju, protože jsem manželovi splnila sen. Byl tak šťastný, tak překvapený, když se najednou na začátku oslavy v hasičárně objevil pan Janda a začal zpívat a hrát na kytaru. Málem to s ním šlehlo, tohle nečekal. Za to by stálo prodat všechno,“ dodala Šárka.

Nejde pod 150 000 Kč

Přesnou částku nechtěla paní Šárka prozradit, ale podle našich zdrojů si Petr Janda za vystoupení na soukromé akci honoruje 150 tisíc korun a víc.

Přidával o sto šest

Janda měl podle dohody zazpívat pět písniček. Když se ale dozvěděl, že ho vyměnili za koně, byl z toho úplně paf a dával přídavek za přídavkem. „Byl naprosto skvělý a jedinečný,“ chválila rockera Šárka.

Šárka se sice rozloučila s milovanou Miou, ale některé zážitky se penězi vyvážit nedají. Zvlášť když jde o naše blízké.

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda na puntíkované párty: Letos z oslav nevyjde Hana Höschlová

 

Fotogalerie
29 fotografií