Britská královská rodina žije pod drobnohledem trochu jako zvířata v zoo. Přesto jde ale v mnohém pořád o rodinu, jako každou jinou – se svými radostmi i strastmi. A právě vztahy v rodině podle zdrojů z paláce, které citovala nová kniha, velmi trápily nedávno zesnulou královnu Alžbětu II. 

V knize s názvem The New Royals – Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown (The New Royals – Odkaz královny Alžběty a budoucnost koruny) autorka Katie Nichollová tvrdí, že podle zdroje blízkého královně panovnice o Harrym nerada hovořila. Bolelo ji prý jeho rozhodnutí opustit královskou firmu a odstěhovat se daleko do Spojených států. 

Královna byla prý navíc velmi zklamaná, když Harry a Meghan v srpnu nedorazili s Archiem a Lilibet do Sandringhamu, kde pořádala svou každoroční „přespávačku“ s vnoučaty a pravnoučaty. „Byla velmi zraněná a řekla mi: ,Nevím, je mi to jedno a nechci na to už myslet‘,“ citovala Nichollová svůj zdroj.

Právě fakt, že nemohla vídat tříletého Archieho a roční Lilibet, kteří nově získali titul princ a princezna, ji prý trápil do konce života.  

Video
Video se připravuje ...

Černá ovce rodiny princ Harry: Největší skandály Videohub

Fotogalerie
172 fotografií