Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Predpoveď šampiónky: Djokovič prekoná Nadala, ten o rok skončí

Bývalá francúzska tenistka Marion Bartoliová uviedla, že srbský tenista Novak Đoković bude hráčom s najväčším počtom získaných grandslamových titulov a očakáva, že pre Rafaela Nadala bude rok 2023 posledným v kariére.

25.09.2022 08:03
Britain Tennis Laver Cup Foto: ,
V Londýne sa stretli hráči bývalej veľkej štvorky. Zľava Andy Murray, Novak Djokovič, Roger Federer a Rafael Nadal.
debata (3)

Nadal si doteraz vybojoval 22 grandslamových trofejí, Djokovič má v zbierke o jednu menej. „Predpokladám, že Novak bude mať najviac grandslamových triumfov,“ uviedla Bartoliová pre Stadium Astro.

Srba môže podľa nej zastaviť len koronavírus a skutočnosť, že nebol očkovaný. „To znamená, že by vynechal ďalšie veľké turnaje, ale dúfam, že sa to nestane,“ povedala Francúzka.

Britain Tennis Laver Cup Čítajte viac Nadal na Laver Cupe skončil. Djokovič dvakrát uspel, Európa vyhráva

Víťazka Wimbledonu z roku 2013 tvrdí, že Nadalovo telo už nevydrží záťaž vrcholového tenisu. „Nemyslím si, že bude hrať profesionálne aj po roku 2023. Býva ťažko zranený a jeho telo dokáže len ťažko zvládať tú námahu.“

Bartoliová si počas kariéry zarobila viac ako 11 miliónov dolárov a vybojovala 8 turnajových titulov. Najvyššie vo svetovom rebríčku bola na 7. mieste v roku 2012.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Rafael Nadal #Novak Djokovič