Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto opilé řidičky poletovalo ulicí jak míček v krabici

Silně opilá žena narazila autem postupně do zaparkovaného vozu, zdi domu a ještě dalšího auta

26. září 2022 11:21 , aktualizace 12:04

Alkohol Nehody

     Policisté dnes informovali o nehodě, ke které došlo minulou neděli krátce po jedné hodině v noci v Kraslicích a při které byly poškozeny celkem tři auta a zeď domu.

     "Devětačtyřicetiletá řidička osobního automobilu Honda při couvání narazila do zaparkovaného vozidla Volkswagen, poté se s automobilem otočila a vjela do protisměru, kde najela na chodník pro chodce a po chvíli narazila do zdi domu. Ani to jí ale nezastavilo, v jízdě pokračovala a po několika metrech narazila do jiného zaparkovaného automobilu také značky Volkswagen. Poté jí na vozidle již nešla zařadit rychlost, a to její jízdu ukončilo," popsal nám tiskový mluvčí policie.

      Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo ke zranění osob, žena ale krom svého auta poškodila dvě zaparkovaná vozidla a zeď domu, čímž způsobila celkovou škodu předběžně odhadnutou na částku kolem 100 tisíc korun.

      Ukázalo se, že žena za volantem neměla co dělat. "Řidička se podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,35 promile," uvedl mluvčí policie s tím, že z tohoto důvodu byl ženě zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. Následně byla převezena k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.


 


Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost