Lamborghini, které stálo zaparkované před salonem Advantage Cars, jenž nabízí luxusní automobily, začalo hořet v noci na čtvrtek. „Hasiči zasahovali o půlnoci v pražských Vysočanech u požáru vozidla Lamborghini. Plameny hasiči uhasili jedním proudem vody,“ uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Požár zničil prakticky celé auto, škoda podle jeho majitele dosáhla 11 milionů korun! „Dnes (ve čtvrtek, poz. red.) v dopoledních hodinách proběhlo doohledání místa události. Na pomoc jsme přizvali i psa na vyhledávání akcelerantů hoření,“ řekl Blesku policejní mluvčí Jan Rybanský. Příčina požáru je v šetření hasičských a policejních vyšetřovatelů, není vyloučeno, že auto někdo zapálil schválně! „Kriminalisté nevylučují cizí úmysl,“ uvedl Rybanský.

Více by měly prozradit kamerové záznamy. „Celou noc jsem na nohou. Nemám tušení, jak se to stalo, ale na místo míří kamery. Až nám agentura poskytne záznamy, budeme vědět víc,“ prozradil Blesku majitel auta.

V pátek pak Rybanský uvedl, že byly zadány znalecké posudky, na jejich výsledky vyšetřovatelé čekají, zároveň vyhodnocují další důkazy.

Video
Video se připravuje ...

Ve Vysočanech shořelo lamborghini za 11 milionů David Malík

Fotogalerie
36 fotografií