Své nové vlásky ukázala zpěvačka Bára Basiková na Instagramu již počátkem měsíce. Fotku doplnila rozverným popiskem „off off offina“ a ukázala i své našpulené rty obkroužené rudou rtěnkou. Tehdy si vyslechla spoustu chvály. Nejenom od fanoušků, ale i od kolegyň z umělecké branže. „Sluší,“ vzkázala jí třeba spisovatelka Martina Formanová (56), vdova po slavném režisérovi. „Tak to je super účes,“ souhlasila s ní šansonová zpěvačka Dáša Zázvůrková (41).

Na dalším videu ale již Bářiny hnědé kadeře se světlými melíry náhle nepůsobily tak přirozeně jako na předchozím selfíčku, a tak se mnozí začali dohadovat, zda jde o skutečné vlasy Basikové, která se nikdy nepyšnila hustou hřívou. Mnoho lidí pak dumalo, jestli se jedná o příčesek. Nebo rovnou paruku.

„Poznala jsem vás jenom podle hlasu,“ stěžuje si příznivkyně známé muzikálové hvězdy, co zazářila třeba v Johance z Arku či Jesus Christ Superstar. „To je taaak nepřirozené, ta paruka, proč, proč??“

Video
Video se připravuje ...

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi! TV Nova

Je to obrovská změna, a to i barevně. Zpěvačka totiž v poslední době nosila zrzavý přeliv a ještě předtím neměla na veřejnosti problém ukázat i vlasy, jak to říct kulantně... bez dotyku barvy. „Šediny už skrývat nebudu. Už na ně mám věk,“ dušovala se před pár lety. Záhy si to však ale rozmyslela, pravděpodobně když do jejího života vstoupil nový muž. „Není to čerstvý, ale je to krásný. Je to pán z Liberce,“ usmívala se koncem minulého roku pro Showtime.

S novým účesem i novou láskou rozhodně viditelně omládla. A budiž jí to přáno. V minulosti prošlo jejím životem několik mužů - provdala za muzikanta Petra Jíchu (59), se kterým měla dvojčata Annu a Marii (26), byla v manželství s architektem Jaromírem Pizingerem (66), a do třetice řekla své „ano“ herci Petrovi Polákovi (43), s nímž má syna Theodora (13). Se všemi se ale postupně rozvedla. Bude tento partner konečně tím pravým, vedle kterého opět rozkvete?
Fotogalerie
63 fotografií