Oba jsou ještě oficiálně sezdaní se svými partnery, ale rozvody už se rozběhly, a tak jim nic nebránilo svůj vztah veřejně provalit. Poprvé se ukázali před několika dny na tiskové konferenci k filmu Spolu, kde Veronika Žilková hraje hlavní roli, a nenechali si ujít ani slavnostní premiéru snímku v kině Lucerna.

Herečka si po rozchodu s diplomatem Martinem Stropnickým (65) oblíbila červenou, a tak i na premiéru vynesla šaty v rudé barvě a navíc s hlubokým výstřihem. To jejího Pepu nenechalo chladným a na afterparty ji tak vášnivě objímal, až jí vykoukla velká část ňadra v rudé podprsence.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková o novém partnerovi Holomáčovi: Oba naši ex si našli jiné ženy. David Turek, Elmer Carvalho

Žilkové to ani trochu nevadilo, naopak se tetelila štěstím a bylo vidět, že si doteky milence opravdu užívá.

Na film se přišel podívat i syn Veroniky Vincent Navrátil s přítelkyní Anetou. „Premiéra filmu Spolu, film je o vztahu matky s dospělými dětmi, tak jsem na premiéru vzala své dospělé děti,“ okomentovala společnou fotku herečka, kterou potěšila i přítomnost rockera Jarka Filgase (51). Ten kdysi působil v Argemě stejně jako Holomáč.

Na premiéře dále nechyběl Štěpán Kozub, který hraje autistického syna Veroniky, a další kolegové z branže, jako Lucie Zedníčková s dcerou Amélií nebo Václav Titelbach.

Fotogalerie
73 fotografií