Sexy modelů se Rihanna nikdy nebála. Když se najednou začala zahalovat do pytlovitých mikin a volných kalhot, netrvalo dlouho a prozradila, že tak činila kvůli rostoucímu těhotenskému bříšku. Jakmile byla ale krásná novinka jednou venku, vrstvy šly opět dolů! 

Zpěvačka dokonce založila módní trend, který spočíval v co největším odhalování těhotenského bříška. Nechala ho vykukovat z kabátů, zdobila ho šperky a trička pod pupík nosila opravdu pouze výjimečně – a to i v chladném počasí. 

Po porodu jen velikost XXL

13. května pak přivedla na svět syna a z veřejného života se logicky na chvíli stáhla. Když se pak opět objevila, čekal fanoušky menší šok: stany byly totiž zpátky! Možná se zpěvačka pokoušela zakrýt těhotenstvím poznamenanou figuru, nebo zkrátka po porodu volila spíše pohodlí. 

Zpátky do mini

Ať už to bylo jakkoli, zdá se, že se Rihanna opět vrací do sedla. Na začátku září byla poprvé spatřena v minisukni a na festival Rolling Loud teď dorazila svého partnera ASAP Rockyho (33) podpořit v upnutých minišatech! 

Asymetrickou róbu nicméně přece jen doplnila velkou oversized bundou a koženými kozačkami až po stehna, i tak jde ale o velkou změnu. Budeme snad sexy modely vídat zase častěji? Obzvláště mužská část fanoušků by jistě byla pro... 

Video
Video se připravuje ...

Coldplay a Rihanna - Princess Of China youtube.com

Fotogalerie
139 fotografií