Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

"Záchranáři ze Stříbra si zaslouží neuvěřitelné díky!"

Poděkování čtenářky za zásah u muže s náhlou mozkovou příhodou

30. září 2022 12:45 , aktualizace 12:45

Záchranáři Záchrana života

     Do redakce nám dorazilo poděkování posádce Zdravotnické záchranné služby ze základny ve Stříbře za perfektně zvládnutý zásah:

Dobrý den,
     ráda bych Vaším prostřednictvím poděkovala jedné z  posádek ZZS, bohužel neznám o posádce nic víc, než že jde o ZZS Stříbro.
     Tito záchranáři zasahovali v pátek 23. září kolem jedné hodiny odpoledne ve firmě Iveco Truck Nýřany u čtyřiapadesátiletého muže, u kterého došlo k náhlé ischemické příhodě s ochrnutím levé poloviny těla. Tato posádka zaslouží neuvěřitelný dík za profesionální a lidské chování, zachování klidu, medicínsky odbornou špičkovou úroveň i vynikající ošetřovatelská péče. Pacient byl během převozu vylepšen, do nemocnice předán za plného vědomí a nyní je i díky jejich perfektní práci již propuštěn do domácího ošetřování.
     Velice si vážím jejich práce i přístupu, často ne zrovna v lehkých podmínkách.

                Velice Vám děkuji, s pozdravem a přáním příjemného dne (jméno pisatelky má redakce k dispozici)

     Toto poděkování za perfektní zásah u muže postiženého mozkovou mrtvicí jsme prostřednictvím tiskové mluvčí Zdravotnické záchranné služby samozřejmě předali. "Jednalo se o typický neurologický nález u muže narozeného v roce 1967, kterého naše posádka z místa transportovala na neurologické oddělení Fakultní nemocnice Plzeň. U takovýchto případů je samozřejmě nejdůležitější včasná pomoc, kdy čím dříve dojde k léčbě, tím lepší je prognóza do budoucna," uvedla nám k zásahu mluvčí záchranářů a pokračovala: "Za poděkování děkujeme, posádku určitě potěší ocenění, že svou práci dělají dobře."

     Za redakci posádce gratulujeme k perfektnímu zásahu a muži přejeme brzké uzdravení bez následků.

Foto ilustrační

Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.