Na první pohled působila Daniela Písařovicová velmi decentně. Šperky, které na předávání Cen Thálie vynesla, byly spíše jednoduché, a tak si mnozí jistě ani nepovšimli, že v nich jsou ve skutečnosti celé miliony. Moderátorka se ozdobila diamantovými šperky české klenotnické značky  ALO diamonds v celkové hodnotě téměř 4,7 mil. Kč.

Jen elegantní prsten na pravé ruce vyjde na 247 tisíc korun, jednoduchý náramek na levé pak na 723 tisíc korun a náušnice, které byly jediným výraznějším doplňkem, pak vyjdou rovnou na 3,7 milionu. 

Akce na poslední chvíli

Outfit se musel ladit doslova na poslední chvíli. To, že bude Daniela akci moderovat, se totiž dozvěděla jen krátce před jejím začátkem! „Byla to výzva. Dozvěděla jsem se to ve čtvrtek,“ prozradila Blesku půvabná moderátorka Daniela Písařovicová. Ondřej Kepka (53), který se měl úkolu zhostit původně, se totiž nakazil covidem. 

„Ve čtvrtek jsme probírali, zda je to vůbec možné stihnout. A ještě před přenosem jsem měla smíšené pocity,“ přiznala Daniela jisté obavy. „Byl to ale nádherný večer, až neuvěřitelná nálada. Hned tak se mi nepoštěstí být tak blízko hereckému světu,“ dodala moderátorka spokojeně.

Z publika jí fandil i její přítel, herec a hudebník Ondřej Brzobohatý(39). „Držel jsem celý večer palce. Obdivuju ji,“ vysekl Daniele poklonu.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová Hana Höschlová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
151 fotografií