Dům Evy Burešové je zahalený do podzimu. Zpěvačka si užívá krás, které nabízí

od Denisa Richter
   < 1 minuta čtení

Zdroj: Nexfoto.cz

Eva Burešová a Přemek Forejt koupili společně dům nedaleko Prahy. Než Eva porodila druhého syna Tristana, stihli se do domu přestěhovat a zabydlet se. Nyní zpěvačka zjišťuje, jaká překvapení se na zahradě nacházejí.

15. srpna 2022 Eva porodila svého druhorozeného syna, kterého s Přemkem pojmenovali Tristan William Forejt. O radostnou zprávu se podělil tatínek na svém instagramu.

Příchod nových členů domácnosti

Měsíc před porodem si do nového domu pořídili hlídače. Jejich rodina se tak rozrostla o dalšího člena, a to o štěně zlatého retrívra, fenku Nairobi. „Je náš čím dál tím více,“ napsala na svém instagramu Burešová.

Na webu OnlyU se můžeme dočíst, jak se Eva pochlubila jejich velkou zahradou, kde mají i koupací jezírko, které si v létě nejvíce užíval první Evin syn Nathan.

V létě na zahradě nacházela Eva samé čtyřlístky, pár dní před porodem Tristana našla celkem čtyři. Svěřila se, že před porodem prvního syna jich nacházela obdobný počet. Mohlo to být tedy znamení, že se porod blíží.

První podzim v novém

Eva si své soukromí velmi střeží, ale občas k sobě své fanoušky pustí zveřejněním příspěvku na svých sociálních sítích.

„Je tady podzim,“ začíná Eva jeden z nich. Zahrada se zbarvila do podzimních barev a Eva se vydala na zahradu. Hledala, co by se tak dalo ještě sníst nebo vypít. Našla šípky, od kterých ji ale odrazovali jako malou, že jsou jedovaté. Nenapadlo ji tedy z nich udělat například čaj.

Šípky nechala na stole a usoudila, že víc než na čaj se hodí jako skvělá podzimní dekorace.

Velkou zahradu si užívá i jejich fenka Nairobi, kterou Eva každé ráno venčí a cvičí s ní základní povely. Na svém instagramu to vtipně nazývá jako „ranní cvičení pudla“.

Zdroj: Instagram, OnlyU 

Autor: Denisa Richter

Související články