Mužský bod G je vlastně bod P. Můžete ho najít zvnějšku, ale také zevnitř

od Šárka Cvrkalová
   2 minuty čtení
intimita

Zdroj: Shutterstock

Někteří lidé si dodnes dělají legraci z toho, že ženský bod G je pouze jakýsi mýtus. Je ale vědecky potvrzeno, že existuje. Málokdo nejspíš ale tušil, že kromě žen mají tuto svou tajemnou oblast také muži.

Všechny řeči o tom, že existuje jeden jediný bod, který poskytne tělu nekonečnou slast, jsou pravdivé. Podle některých výzkumníků ženský bod G existuje, není ale snadné ho najít, píše Healthline. Na druhou stranu ten mužský je poměrně snadné lokalizovat.

Bod G se u mužů někdy označuje také jako bod P. A to z jednoduchého důvodu, P totiž značí prostatu. Tato žláza velikosti vlašského ořechu je umístěná těsně pod močovým měchýřem. A její stimulace je ideálním způsobem, jak dosáhnout rychlého orgasmu, a to i několikrát po sobě.

Naleznete ji dvěma způsoby

Mužský bod G se dá objevit podle Medical News Today dvěma způsoby. Můžete ho najít zvnějšku, ale také zevnitř. Vždy záleží na tom, co je vám a vašemu partnerovi v milostném vztahu příjemné.

Nejlépe se k prostatě dostanete partnerovi přes jeho konečník. Bod G se nachází asi 2 palce za ním. Prostatu lze ale objevit i nepřímo, takzvaně přes hráz. To je pruh kůže, který najdete mezi šourkem a řitním otvorem, popisuje Men’s Health.

Ani jeden ze způsobů není podle odborníků k nalezení mužského bodu G během milovaní špatný. Každému vyhovuje něco jiného, někdo chce na věcí jít pomaleji, jiný se nebojí experimentovat. Vždy je důležité, abyste si s partnerem určili pravidla, jinak ale není nic zakázáno.

Nejprve si o všem promluvte

Server Medical News Today upozorňuje, že předtím, než se budete pokoušet partnerův bod G objevit, je důležité s ním o tom mluvit. To, že spolu problematiku rozeberete, může nastolit atmosféru vhodnou pro celý akt. V opačném případě by mohlo vše dopadnout velmi špatně.

Dále je potřeba příprava, a to nejen po psychické, ale i fyzické stránce. Při stimulaci se vám bude určitě hodit nějaký lubrikační gel. Důležité je také myslet na hygienu.

Někomu se možná téma zdá nepříjemné, bojí se, že více pokazí, než získá. Pokud ale budete se stimulací bodu G souhlasit v páru oba a půjdete na věci pomalu a s rozmyslem, ve výsledku se můžete dočkat zážitku, který jen tak něco nenahradí.

Zdroj: Medical News Today, Healthline, Men’s Health

Autor: Šárka Cvrkalová

Související články