Sisa Sklovská je v perfektní formě. Tu ostatně předvedla na bratislavské show SISA či CHER, kterou produkoval její manžel Juraj Lelkes. Zpěvačka během koncertu vyměnila nespočet kostýmů, ve kterých si skutečná Cher libuje. A jak bylo vidět, i Sisa se v nich cítila jako ryba ve vodě. 

Jednou měla Sklovská na sobě třpytivé šaty se střepcemi na hlavě, jindy sexy spodní prádlo a přes ně hozený jen župan. Příště zas rozčepýřené barevné šaty. Své publikum si ale nejvíce získala, když po vzoru Cher přišla na podium v černém prádle s podvazky, v kožené bundě a předvedla sexy tanec se židlí. Ve svých 57 letech hravě zvládla všechny taneční kroky i roznožky.

Celá show byla nápad jí samotné a jejího manžela. Už měla totiž dost příběhů, které vždy končí smrtí, jako v Matě Hari, Marii Terezii či Madame de Pompadour„Hraji samu sebe, svůj příběh a vše, co se mi stalo. A do toho jsou vsunuté skladby od Cher. Ty nově zaranžoval Ľubomír Horňák. Na mou prosbu jsme do nich dodali i trochu saxofónu. Během show přecházím, podobně jako na svých koncertech, různými hudebními žánry – jsem country, funková i rocková zpěvačka – protože i Cher prošla všemi těmito obdobími,“ svěřila se Sklovská. Na pódiu zazněly písně jako Believe, Strong Enough, If I Could Turn Back Time a mnoho dalších.

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Sisa Sklovská (56) po 9 operacích hubená jako lunt! Co se s ní děje? Markéta Reinischová

Fotogalerie
30 fotografií