Někdy od představení nové televize k zahájení jejího prodeje uteče skoro celý rok. Bravia Z9K je takovou výjimkou, na kterou čekají fanoušci televizí Sony s napětím deset měsíců. Marketingový příslib je totiž lákavý. Nová 8K televize Sony, plným označením Bravia XR Master Series Z9K 8K Mini LED slibuje nejvyšší jas na trhu – až 3000 nitů, čímž přesvítí i nejlepší Samsungy.

Sony se přidalo k modernímu trendu televizí s miniLED podsvícením, díky kterému má obrazovka lepší kontrast i rekordní jas. Sony však nesází jen na tisíce malých světýlek. Kvalitu zobrazení pomáhá zvyšovat umělá inteligence, aby se uživatel nemusel ptát, k čemu je mu rozlišení 8K, když televize stejně vysílají v hrozné kvalitě. V ceně je i online služba se spoustou filmů, které umožní televizi dokonale otestovat.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Baví vás moderní technologie? To byste si neměli nechat ujít newsletter Týden s technologiemi, díky kterému dostanete do téměř pravidelného pátečního e-mailu to nejzajímavější dění a produktové novinky za celý týden.