Mary Kay oznamuje granty pro zdraví pleti a na 51. výročním zasedání Evropské společnosti pro dermatologický výzkum přináší objevný výzkum o biologických příčinách slzení očí

Dr. Lucy Gildea, ředitelka pro inovace, produkty a vědu společnosti Mary Kay

Dr. Lucy Gildea, ředitelka pro inovace, produkty a vědu společnosti Mary Kay

Společnost Mary Kay Inc., jedna z nejinovativnějších světových společností v oblasti péče o pleť, oznámila nové partnerství s Evropskou společností pro dermatologický výzkum (European Society for Dermatological Research (ESDR)) se sídlem v Ženevě ve Švýcarsku, v rámci kterého bude na 51. výročním zasedání ESDR udělovat granty výzkumným pracovníkům. Kongres se konal ve dnech 28. září - 1. října 2022, přičemž zasedání byla nahrávána a po skončení kongresu byla k dispozici na vyžádání.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde:https://www.businesswire.com/news/home/20221025005847/en/

Společnost Mary Kay udělí dva granty ve výši 20 000 USD výzkumným pracovníkům, kteří provádějí průkopnické a inovativní studie v oblasti zdraví kůže nebo kožních onemocnění, o které mohou oprávnění žadatelé žádat do 9. prosince 2022. Vítězové budou vyhlášeni během speciální virtuální akce v březnu letošního roku, která bude předcházet květnovému zahajovacímu zasedání první mezinárodní konference Společnosti pro investigativní dermatologii. Společnost Mary Kay doufá, že díky těmto prostředkům umožní výzkumným pracovníkům objevovat nové perspektivy a intervenční strategie v dermatologii.

Společnost Mary Kay představila na 51. výročním zasedání ESDR nové zajímavé poznatky v rámci probíhajícího výzkumu zaměřeného na biologii stárnutí pleti. Tým zkoumal změny, které v průběhu času ovlivňují oko, konkrétně horní víčko. V průběhu času začnou kontury horního víčka ochabovat, což vede k pokleslému nebo zvrásněnému vzhledu. V současné době se ukázalo, že pouze možnosti, které se provádějí v ordinaci, výrazně zlepšují vzhled pokleslých víček. Na výročním zasedání se Geetha Kalahasti, Associate Principal Scientist, Upstream Research, Clinical & Scientific Credentialing v Mary Kay , podělila o výsledky klinické studie, která hodnotila účinnost kosmetického přípravku obsahujícího rostlinné výtažky jako lokálního řešení pro léčbu pokleslých víček. Botanické výtažky se zaměřily na tři hlavní složky, které přispívají k účinku - degradaci kožní matrix, oslabení retraktoru horních víček a posun tukových polštářků horních víček. Výsledky ukázaly významné zlepšení poklesu a tvarování víček, což představuje slibné domácí kosmetické řešení problému pokleslých očí. Dva nezávislí certifikovaní dermatologové vyhodnotili klinické snímky a potvrdili, že výsledky jsou přesvědčivé.

"Ženy hledají pokročilejší možnosti domácího kosmetického ošetření a náš tým Upstream Innovation vychází vstříc této potřebě tím, že navrhuje nové produkty, které poskytují přesvědčivé účinky na pleť. Je to jen jeden z mnoha způsobů, jak plnit a překonávat očekávání zákazníků," uvedla Dr. Lucy Gildea, ředitelka pro inovace, produkty a vědu společnosti Mary Kay . "Účast na mezinárodních konferencích, jako je ESDR, je jedním ze způsobů, jak sdílet a poznávat nejnovější pokroky v oblasti vědy o péči o pleť, abychom si udrželi relevanci našeho výzkumného úsilí, budovali kontakty v rámci celého odvětví a etablovali společnost Mary Kay jako globálního lídra v oblasti vědy o pleti."

ESDR podporuje výzkumnou dermatologii s cílem zlepšit zdraví pacientů, kteří trpí kožními chorobami. Každoročně v září se v Evropě koná konference Evropské společnosti pro dermatologický výzkum (ESDR). Náplní letošního výročního zasedání ESDR byly přednášky hostů z řad mezinárodně uznávaných vědců, ústní prezentace recenzovaných abstraktů, špičkové "hraniční" přednášky v oblasti kožních věd, vzdělávací sympozia na širokou škálu témat, elektronické prezentace posterů a interaktivní zasedání typu workshopu. Každoroční setkání ESDR s účastí více než 1 100 registrovaných delegátů z 51 zemí přitahuje vědce z celého světa se zájmem o dermatologii, aby se seznámili s nejnovějšími poznatky základního, klinického a translačního výzkumu.

"Jménem správní rady ESDR bychom rádi poděkovali společnosti Mary Kay za její podporu ESDR a za její štědrý příspěvek na činnost ESDR. Klíčovým cílem naší společnosti je propagovat inovativní výzkum v oblasti investigativní dermatologie a podporovat aktivity výzkumných pracovníků v translačním výzkumu kůže. Jsme poctěni, vděčni a potěšeni, že se společnost Mary Kay na tomto úsilí podílí," uvedl Eli Sprecher, předseda výboru pro vědecký program ESDR.

O společnosti Mary Kay

Mary Kay Ashová, jedna z prvních podnikatelek, které pronikly skleněným stropem, založila svou vysněnou kosmetickou společnost v roce 1963 s jediným cílem: obohatit život žen. Tento sen se rozrostl v multimiliardovou společnost s miliony nezávislých prodejců v téměř 40 zemích. Jako společnost zaměřená na rozvoj podnikání se Mary Kay snaží posilovat postavení žen na jejich cestě k ekonomické nezávislosti prostřednictvím vzdělávání, mentoringu, propagace, vytváření sítí a inovací. Mary Kay investuje do vědy, která stojí za krásou a výrobou špičkové péče o pleť, dekorativní kosmetiky, doplňků stravy a parfémů. Mary Kay také věří v bohatší životy dnes pro udržitelnější zítřek a spolupracuje s organizacemi z celého světa, které se zaměřují na propagaci špičkového podnikání, podporu výzkumu rakoviny, prosazování rovnosti žen a mužů, ochranu obětí domácího násilí, zkrášlování našich komunit a povzbuzování dětí, aby šly za svými sny. Více informací se dozvíte na stránkách marykayglobal.com, najdete nás na Facebooku, Instagramu a LinkedIn nebo nás sledujte na Twitteru.

O Evropské společnosti pro dermatologický výzkum (ESDR)

Evropská společnost pro dermatologický výzkum (ESDR), založená v roce 1970, je nezisková organizace podporující základní a klinickou vědu související s dermatologií. ESDR je největší výzkumnou dermatologickou společností v Evropě se současným počtem přibližně 1100 členů. Podporou investigativní dermatologie a výzkumu kůže přispívá ESDR k hlubšímu pochopení homeostázy kůže a ke zlepšení zdravotního stavu pacientů trpících kožními a pohlavními chorobami. ESDR usnadňuje výměnu informací důležitých pro investigativní dermatologii mezi klinickými lékaři a vědci po celém světě. ESDR rovněž v průběhu roku pořádá vzdělávací akce, jejichž cílem je prohloubit znalosti v oblasti dermatologického výzkumu. Další informace naleznete na adrese: https://esdr.org/

Podívejte se na zdrojovou verzi zprávy: https://www.businesswire.com/news/home/20221025005847/en/

Kontakt:

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-zdraví-věda-kosmetika-Mary Kay

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Chemický a farmaceutický průmysl
Věda, vzdělávání a školství
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.