Hlavní obsah

Čím jezdí Barbie? Maserati má odpověď

Italská automobilka Maserati ve spolupráci se společností Mattel odpověděla na exponovanou otázku, jakým autem by ve skutečnosti jezdila slavná panenka Barbie. V limitované edici dvou kusů totiž vznikne SUV Grecale v „Barbie edici“.

Foto: Maserati , Bez zdroje

Maserati Grecale „Barbie Edition“

Článek

Růžová všude, kam se podíváte. Přesně tak by se dal popsat nový projekt Maserati, na kterém automobilka pracuje se slavným výrobcem hraček Mattel. Ze spolupráce totiž vzniknou dva exkluzivní modely Gracale v edici Barbie, každý za 330 tisíc eur, osm milionů korun.

Maserati poprvé ukazuje model GranCabrio

AutoMoto

Vůz byl vytvořen pomocí programu Fuoriserie, je vyveden ve speciálním růžovém laku, který navíc v záři slunce vytváří duhový efekt. Auto navíc využívá i akcenty žluté barvy, třpytek a podpisů pravé „Barbie“.

Foto: Maserati , Bez zdroje

Maserati Grecale „Barbie Edition“

Foto: Maserati , Bez zdroje

Maserati Grecale „Barbie Edition“

V kabině dále nalezneme elegantní černé kožené čalounění s kontrastním růžovým prošíváním. Růžové jsou pak i další kontrastní růžové prvky. Auto je zkrátka jedinečné, a i když se podobná spolupráce zdá být úsměvná, auto je do detailu propracované.

Nová edice od Maserati oslavuje první ženu, která závodila ve formuli 1

AutoMoto

Navíc, vůz je ve výbavě Trofeo, znamená to tedy, že pod kapotou má třílitrový motor Maserati V6 s výkonem 523 koňských sil. První model byl pak představen na akci v Los Angeles a deset procent z prodejní ceny poputuje na charitu, která podporuje vzdělávání dívek po celém světě.

Reklama

Související témata:
Maserati Grecale

Související články

Výběr článků

Načítám