Založ si blog

Za čo sa títo extrémisti nikdy neospravedlnili a pokračujú rovnako aj naďalej

Títo propagandisti, čo klamali ako slniečkári, by teraz chceli cenzúrovať ľudí za konšpirácie, ktoré sami šírili.

Tak si spomeňme akými nepravdivými informáciami nás kŕmili z ich médií a každému, čo im neveril a veril svojmu zdravému rozumu, nadávali, že je preto fašista, čo by chcel utečencov rovno utopiť. Týmto umlčiavali ľudí, aby sa nikto neozval, inak bude označený za človeka, čo utečencov vraždiť. Neboli prípustné ani otázky, aj články s len otázkami sťahovali z titulky alebo mazali také komentáre aj s len slušne položenými otázkami. Už len tie otázky ich ohrozovali, lebo vlastne poukazovali na nelogickosť toho, čo tvrdia. Razila sa veľmi silná a zavádzajúca propaganda a čokoľvek iné bolo len konšpiráciou.

 

Čo všetko sa podľa tejto propagandy nesmelo:

 

1. Nesmeli sa migranti volať migranti, len utečenci. Keď ich voláš migranti, si podozrivý fašista, čo by ich chcel vraždiť. Dnes ich Tódová volá migranti a toleruje to aj polícii.

 

2. Nesmeli ste tvrdiť, že väčšina z nich sú ekonomickí migranti, lebo aj tým ste podozrivý fašista, čo by ich chcel vraždiť. Dnes všetci novinári o nich píšu, že sú to zväčša ekonomickí migranti.

 

3. Nesmeli ste tvrdiť, že väčšina z nich sú muži a nie ženy a deti, lebo aj tým ste podozrivý fašista, čo by ich chcel vraždiť. Že toto je hoax a len konšpirácia, že sú to zväčša muži, to dokazovali na denníku N štatistikami, ktoré to hlupákom dostatočne objasnili, prečo sú hlupáci, keď si naďalej myslia, že sú to väčšinou muži.

Fotky a videá s utečencami, kde boli väčšinou muži, sa mazali ako zmanipulované hoaxy, kde len schválne fotili podozriví fašisti len mužov, aby týmto zmanipulovali naivné obete konšpirácií, že sú to zväčša muži. Nemali ste v rukách celkom nič, žiadny dôkaz, že sú to zväčša muži, lebo všetko to boli len hoaxy a konšpirácie, ktoré keď použijete, ste podozrivý fašista, čo by ich chcel vraždiť.

 

4. Nesmeli ste sa nijako vyjadrovať o ich nebezpečnosti, lebo to sú voči nim nepriateľské konšpirácie a hoaxy a týmto chcete voči nim vyvolať agresiu. Dnes aj policajný šéf povie Tódovej – však choďte sa na nich pozrieť, čo robia, sú nebezpeční. Dnes môže tento nebezpečný hoax a len konšpiráciu opakovať aj policajný šéf aj Tódová a nevolajú ich konšpirátori a nebezpeční fašisti.

 

5. Nesmeli ste sa pýtať, čo bude ďalej s nimi, lebo veď je to jasné, že sa buď zamestnajú alebo ich vrátia. Len hlupák nad tým mohol pochybovať alebo len fašista. Kto sa neprestával pýtať, bol odsudzovaný ako fašista.

 

6. Nesmeli ste tvrdiť, že sa nebudú dať vrátiť, lebo ste hlupák, ak si to myslíte. Je úplne zjavné, že sa vrátiť budú dať.

 

7. Nesmeli ste byť proti kvótam, lebo veriť tomu, že budú kvóty, je nezmyslom.

 

8. Keď už kvóty navrhovali, nesmeli ste byť proti kvótam, lebo je to dôkaz vašej neľudskosti a potom patríte k fašistom.

 

9. Kto nepodpísal petíciu Za ľudskosť a prijímanie migrantov, bol neľudský. Preto sa ľudia v deklarovaní svojej ľudskosti pretekali, aby neboli vyhlasovaní za neľudských a fašistov.

 

 

Jednoducho bežala tu z niektorých médií tvrdá propaganda, ktorá citovo vydierala, zastrašovala a vyhrážala sa, že inak ste neľudskí a patríte k fašistom. Kto s tým nesúhlasil alebo opakovane mal nepohodlné otázky, toho články boli vyradené a komentáre zmazané. Neskôr sa zmazali celé diskusie, čo to dokazujú, samozrejme že z iných dôvodov, ale hodilo sa, že už neexistujú – ako boli ľudia prenasledovaní za to, čo si dnes už môžu myslieť a dnes to už nie sú hoaxy a konšpirácie. Nikto sa týmto ľuďom nikdy neospravedlnil za ich ľudskú dehonestáciu, za rozbíjanie rodín kvôli iným názorom. Dnes títo istí ľudia, títo istí propagandisti robia to isté zas na inej téme a zase rovnako niečo ďalšie vyhlasujú za konšpirácie a hoaxy. No aj mnohé ďalšie konšpirácie a hoaxy sa stali pravdou, ktorá sa už smie hovoriť. Napríklad, že zvýšené dávky D vitamínu nie sú hlúposťami dezolátov a vakcína neznamená slobodu. Ale týchto ľudí dehonestovali a preto sa im rozoštvávali aj rodiny, keď niektorých ľudí – vlastných čitateľov proti takým poštvali.

 

Klamstvo je, že všetci títo ľudia boli len extrémisti. Nemôžete vyhlasovať, že drvivá väčšina národa a občanov na Slovensku sú len extrémisti a fašisti. Extrémistov má medzi sebou aj opačná strana, čo sme práve na ich propagande videli. Tí sú za klamstvá postihovaní ako a keď ich šírili aj vo svojich médiách? A práve títo ich extrémisti teraz volajú po cenzúre všetkých. Pre nich sú opační extrémisti len zámienkou na cenzúru všetkých.

 

 

Ukážka rozhovoru nimi zmanipulovanej naivnej slniečkárky, ktorá vám pripomenie, že s migrantami nebude žiadny problém a buď sa zamestnajú alebo ich vrátia. O čomkoľvek inom nesmiete premýšľať, inak im len závidíte.

 

Rozhovor so slniečkárkou

Rozhovor so slniečkárkou

 

 

 

Farárik /denník N/ napísal, že je to zbytočná hysteria, pretože imigrantov na Slovensku bude len úplne zanedbateľné množstvo – ako obyvateľov Blhoviec:

 

„Ak by k nám napokon počet utečencov určených pre Slovenskú republiku skutočne prišiel, bolo by ich toľko, ako je občanov Blhoviec. Ak ste o tejto obci ešte nepočuli, vedzte, že ju nájdete v okrese Rimavská Sobota.“

https://dennikn.sk/blog/keby-boli-kvoty-na-prerozdelenie-utecencov-slovenskymi-obcami/

 

 

Za ďalšiu raritu považujem osvetové otázky zo SME:

http://www.sme.sk/c/8012159/devat-najvacsich-nezmyslov-o-schvalenych-kvotach-a-aka-je-pravda.html?ref=diskusie

5. Nútiť ich nemusíme

Nesprávne tvrdenie: „Kvóty sú nezmysel, pretože nútia ísť utečencov aj do krajín, do ktorých nechcú ísť.“

Európska komisia zverejnila popis, ako má prebiehať prerozdeľovanie utečencov podľa kvót.

Štáty, ktoré majú prebrať utečencov z Grécka a Talianska, tam majú poslať svojich splnomocnencov, ktorí budú so žiadateľmi o azyl robiť pohovory a vyberať ich.

„Budú dohliadať na to, aby sa prihliadalo na súlad medzi podmienkami prijímajúcej krajiny a profesijnou kvalifikáciou utečenca, jeho jazykovými schopnosťami, rodinnými a kultúrnymi väzbami a aby sa tým zabezpečila čo najlepšia integrácia,“ ozrejmuje postup Králik. Pri tomto procese teda bude priestor vysvetliť utečencom, čo sme za krajinu a oni zas môžu povedať, či sem chcú ísť alebo nie. Splnomocnenci potom môžu tento názor zohľadniť.

1. Prijať by sme mali 802 ľudí

Nesprávne tvrdenie: „Kvóty nás nútia, aby sme prijali dvetisíc a viac utečencov.“

Nie je to pravda. Podľa kvót na prerozdelenie utečencov, ktoré ministri vnútra Európskej únie schválili v utorok 22. septembra, máme prijať 612 utečencov z Grécka a 190 z Talianska, teda dokopy 802 utečencov.

Tieto kvóty sú súčasťou prerozdelenia 66-tisíc utečencov, ministri schválili kvóty na prerozdelenie celkovo 120-tisíc utečencov.

Všetci budeme svedkami, ktoré bolo správne a ktoré nesprávne a len propagandou.

Dobre si všímajte, čo ktorí ľudia, médiá píšu, pretože časom budú tvrdiť, že to, čo písali, nepísali. /Ako to bolo aj pri Bezákovi/

Len doteraz mali slniečkári 3 fázy:

1. za kvóty – lebo ide len o pár desiatok

2. proti kvótam – lebo sú nezmyslom

3. za kvóty – lebo ide len o pár stoviek

4. predpokladám, že budú opäť nezmyslom

5. predpokladám, že pôjde len o pár tisícok

6. Kto to mohol vedieť?

Asi len OSN: „Súčasný prílev utečencov môže byť len špička ľadovca, varuje OSN

„Úrad vysokého komisára OSN pre utečencov neočakáva, že by sa súčasný prílev migrantov do Európy spomalil.“

http://www.sme.sk/c/8014867/sucasny-prilev-utecencov-moze-byt-len-spicka-ladovca-varuje-osn.html#ixzz3mlSCYb1D

 

Nepotrebujete čítať ani konšpiračné médiá! Celkom stačí protirečivá propaganda.

Na zdravý rozum vôbec nepotrebujete konšpiračné médiá, len nezastrašovanie, že budete fašista, keď ho budete používať!

 

 

 

Môj článok z roku 2015

 

Je zoznamom nadávok od len jedného slniečkára z jediného článku náhodne vybratého z Denníka N:

 

 

4. sep 2015

 

 

Čo všetko môže slniečkár vidieť v ľuďoch okolo seba

 

Dnes ma napadlo vypísať, čo všetko môže slniečkár vidieť v ľuďoch okolo seba, ktorí s ním nesúhlasia. Slúžil mi na to len jeden článok od slniečkára.

 

Možno by ste mali problém napísať desať záporných vlastností.

Keď som ich vypísala, vyzerajú takto:

Nie sme ani trochu humanni.

Sme proti homosexualom,

proti potratom,

nackovia

s nizkym IQ.

Hadzeme kamene,

rusime medzinarodne preteky

s vyholenymi hlavami,

netolerantni,

neempaticki,

trollovia,

virtualni silaci,

grcajuci,

frustrovani,

vulgarni

so sprostymi nickmi.

Kricime,

hejtujeme,

sirime nenavist

a zlobu.

Zbabeli,

anonymni,

nacisti,

ustraseni,

bludari,

agresivni

bez hodnot.

Zlocinci navadzajuci na trestny cin,

potlacajuci ludske prava,

0 seconds of 0 secondsVolume 0%

nechapajuci,

podcenujuci,

nedosyteni mrtvol,

volajuci po zbraniach,

navadzajuci na vrazdu,

typicki Slovaci,

nasilnici

nevdacni,

karierni

vystahovalci,

nepokojni,

nechapajuci,

antipaticki,

ludske hyeny

prajuce inym smrt,

Hlinkovci

degradujuci inych

na ne-ludi.

Nevedomi,

servilni,

chudobni,

neisti,

jedovaty koktajl,

nutiaci,

protestujuci

bez poslednych zvyskov ludskosti,

ponizujuci,

degradujuci,

konzumni,

kolonizujuci,

holokaust,

genocida.

Pysni,

opozicni,

rasisti,

klamari,

nacionalisti.

Zvrateni,

pohodlni,

zadlzeni,

snobi

fascinovani nasilim,

nestastim

a smrtou.

Konzumenti,

pokrytci,

radikalni

idioti.

Skúste si zobrať akýkoľvek článok od neslniečkára z opačného tábora a vypísať, čo vidí v ľuďoch okolo seba, ktorí s ním nesúhlasia. 

Už len ten názov „slniečkári“ neznie tak hanlivo ako nacista alebo rasista.

Vraj čo vidíme okolo seba, v takom svete žijeme najradšej – slobodný výber na čo zameriavame pozornosť.

S takými ľuďmi potom musíme v ňom aj žiť – sú našej pozornosti odmenou.

Podotýkam, že ako on si nevyberá „žiadnu lúzu z temných hlbín internetu“, len „Takí tí “obyčajní ľudia”, ani ja si som si na to nevybrala nejakého extrémistu, len bežného slniečkára z N-ka.

zdroj týchto ľudských vlastností:

https://dennikn.sk/blog/pred-dverami-pstrosej-europy/

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu skomplikoval požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5563183x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie