Mary Kay Inc. oslavuje vysazení více než 1,2 milionu stromů po celém světě

Deborah Gibbinsová, provozní ředitelka společnosti Mary Kay

V době, kdy se světoví lídři tento měsíc scházejí na konferenci OSN o změně klimatu (COP 27), oznámila společnost Mary Kay Inc., celosvětový zastánce udržitelnosti a hospodaření firem, dokončení projektu zalesnění 69 akrů, jehož cílem je revitalizace floridské oblasti Econfina Creek Wildlife Management Area ve spolupráci s nadací Arbor Day Foundation. Do dnešního dne společnost Mary Kay Inc. s partnery vysadila po celém světě více než 1,2 milionu stromů.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20221108005288/en/

Nadace Arbor Day Foundation a společnost Mary Kay ve spolupráci s organizací Northwest Florida Water Management District vysadily 43.000 borovic dlouhověkých, které pomohou chránit kritické vodní zdroje v okrese Bay County na Floridě. Mezi hlavní přínosy projektu pro životní prostředí a biologickou rozmanitost patří:

• Obnovení a zachování primárního zdroje pitné vody pro okres Bay County na Floridě.

• Opětovná výsadba původních druhů stromů, která vrátí této oblasti její přirozený stav.

• Zlepšení životního prostředí pro volně žijící živočichy v oblasti, včetně jelenů, křepelek polních, veverek liščích Shermanových a želv myších.

"Partneři, jako je Mary Kay, nám pomáhají dosáhnout globálního rozměru, který je pro dosažení smysluplného dopadu prostřednictvím stromů nezbytný," uvedl Dan Lambe, výkonný ředitel Arbor Day Foundation. "Jsme jim vděční za jejich příspěvky k našemu poslání a těšíme se, že i v budoucnu budeme společně řešit naléhavé problémy, jako je odlesňování a obnova ekosystémů."

Nadace Arbor Day Foundation odhaduje*, že její úsilí za 40 let přinese:

• 57.387,3 metrické tuny čistého zachyceného oxidu uhličitého

• 165,6 tuny znečištění odstraněného z ovzduší

• 2,455.300 galonů zachycených dešťových srážek

"Stromy jsou skutečně tím nejpodobnějším superhrdinům, co naše planeta má," řekla Deborah Gibbinsová, provozní ředitelka společnosti Mary Kay Inc. "Absorbují uhlík, zlepšují kvalitu vody a produkují životně důležitý kyslík. Jejich síla je nesrovnatelná, a proto společnost Mary Kay Inc. tolik investuje do projektů zalesňování po celém světě."

Společnost Mary Kay letos už vydala zprávu, ve které podrobně popisuje své dlouholeté partnerství s nadací Arbor Day Foundation. Mary Kay Inc. a Arbor Day Foundation společně vysadily po celém světě přes 1,2 milionu stromů, což má měřitelný dopad na životně důležité lesní ekosystémy.

Chcete-li se dozvědět více o závazku společnosti Mary Kay k udržitelnosti, navštivte stránku marykayglobal.com/sustainability a stáhněte si globální strategii udržitelnosti společnosti Mary Kay: Enriching Lives Today for a Sustainable Tomorrow.

*Odhady dopadů byly provedeny pomocí i-Tree, nejmodernějšího přezkoumaného softwaru od USDA Forest Service, který poskytuje nástroje pro analýzu městského a venkovského lesnictví a nástroje pro hodnocení přínosů.

O Nadaci Arbor Day

Nadace Arbor Day Foundation byla založena v roce 1972 a stala se největší neziskovou členskou organizací věnující se výsadbě stromů s více než milionem členů, příznivců a vážených partnerů. Za posledních 50 let bylo v čtvrtích, obcích, městech a lesích po celém světě vysazeno téměř 500 milionů stromů Nadace Arbor Day Foundation. Naší vizí je směřovat ke světu, kde jsou stromy využívány k řešení otázek zásadních pro přežití.

Nadace Arbor Day Foundation , jako jedna z největších fungujících světových nadací na ochranu přírody, prostřednictvím svých členů, partnerů a programů vzdělává a stimuluje zainteresované strany a komunity po celém světě, aby se zapojily do jejího poslání sázet stromy, pečovat o ně a oslavovat je. Více informací naleznete na stránkách arborday.org.

O společnosti Mary Kay Inc.

Mary Kay Ashová, jedna z prvních podnikatelek, které pronikly skleněným stropem, založila svou vysněnou kosmetickou společnost v roce 1963 s jediným cílem: obohatit život žen. Tento sen se rozrostl v multimiliardovou společnost s miliony nezávislých prodejců v téměř 40 zemích. Jako společnost zaměřená na rozvoj podnikání se Mary Kay snaží posilovat postavení žen na jejich cestě k ekonomické nezávislosti prostřednictvím vzdělávání, mentoringu, propagace, vytváření sítí a inovací. Mary Kay investuje do vědy, která stojí za krásou a výrobou špičkové péče o pleť, dekorativní kosmetiky, doplňků stravy a parfémů. Mary Kay také věří v bohatší životy dnes pro udržitelnější zítřek a spolupracuje s organizacemi z celého světa, které se zaměřují na propagaci špičkového podnikání, podporu výzkumu rakoviny, prosazování rovnosti žen a mužů, ochranu obětí domácího násilí, zkrášlování našich komunit a povzbuzování dětí, aby šly za svými sny. Více informací se dozvíte na stránkách marykayglobal.com, najdete nás na Facebooku, Instagramu a LinkedInu nebo nás sledujte na Twitteru.

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221108005288/en/

Kontakty

Mary Kay Inc.

Korporátní komunikace

marykay.com/newsroom

972 687 5332 nebo media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Mary, s. r. o: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-příroda-ekologie-kosmetika-Mary Kay

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Chemický a farmaceutický průmysl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.