Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
14. listopadu 2022 9:34
Čas čtení 0:37

Ronaldo: Manchester mě zradil, snaží se mě vystrnadit

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Ronaldo: Manchester mě zradil, snaží se mě vystrnadit
Zdroj: TT via AP/Janerik Henriksson

„Pokud ke mně nemáte respekt, tak ani já k vám respekt nikdy mít nebudu,“ uvedl Ronaldo, když mluvil o svém trenérovi Eriku ten Hagovi.

Cristiano Ronaldo říká, že se cítí „zrazen“ Manchesterem United a že se jej vedení snaží vystrnadit. Portugalský útočník promluvil v rozsáhlém rozhovoru s Piersem Morganem, kde také sdělil, že nemá ke svému trenérovi respekt. Informoval o tom server BBC.

Na otázku, zda a kdo se ho ve vedení United snaží vystrnadit, Ronaldo odpověděl: „Ano, nejen trenér, ale i další dva nebo tři lidé kolem klubu. Cítím se zrazený a měl jsem pocit, že mě tu někteří lidé nechtějí, a to nejen letos, ale i loni,“ řekl fotbalista.

Manchester United, který v neděli porazil Fulham 2:1, je v první sezóně Erika ten Haga ve funkci manažera na pátém místě Premier League.

„Nemám k němu úctu, protože on neprojevuje úctu mně,“ řekl Ronaldo. „Pokud ke mně nemáte respekt, tak ani já k vám respekt nikdy mít nebudu,“ dodal. Rozhovor bude odvysílán během dvou večerů ve středu a ve čtvrtek. Klub United byl požádán o reakci na Ronaldova tvrzení.

Domů
Sdílet
Diskuse