Nabíječka třetí generace od Schneider Electric obstojí i proti vandalismu

Společnost Schneider Electric uvádí na trh novou generaci střídavých nabíjecích stanic pro elektromobily EVlink Pro AC a Pro AC Metal. Mezi jejich největší vylepšení patří optimalizace spotřeby elektrické energie, maximalizace doby provozu a ještě vyšší efektivita. Zároveň zajišťují bezproblémové uživatelské prostředí jak pro řidiče, provozovatele, tak pro instalační techniky.

„EVlink Pro AC jsou snadno a intuitivně instalovatelné chytré nabíjecí stanice, které zajišťují bezpečné dobíjení elektromobilů s důrazem na maximální šetrnost k životnímu prostředí. Navíc dokáží minimalizovat odběry elektrické energie ve špičkách, což přispívá ke snižování ceny výsledného dobíjení,“ říká Leoš Kabát, specialista na elektromobilitu společnosti Schneider Electric

Díky možnosti vzdáleného monitorování nabíjecího procesu a inteligentnímu nabíjení se mohou nazývat chytrými nabíječkami. To v praxi znamená, že jsou schopné nabíjecí proces kontrolovat a proces pozastaví přesně v okamžiku, kdy jsou baterie plně dobity.

SOUVISEJÍCÍ: Češi domácí nabíjení elektromobilů neřeší, je pro ně údajně drahé

Nabíječky EVlink Pro AC a Pro AC Metal zaručují vysokou spolehlivost díky robustním, pečlivě testovaným a certifikovaným komponentům splňujícím přísné normy (ISO, IEC, …). Jsou vhodné nejen do domácích garáží pro běžné uživatele vozů s elektrickým pohonem či na parkoviště bytových domů. Hodí se rovněž pro instalaci v komerčních nebo průmyslových budovách – v sídlech korporátních společností, ve skladech i na parkovištích nemocnic, obchodních center; kdekoliv, kde se zejména v následujících letech s dobíjením elektrických vozů bude muset počítat.

„Verze Pro AC Metal se vyznačuje zvýšenou ochranou proti poškození na veřejně přístupných místech, která však na domácích či jiných méně frekventovaných parkovištích není zapotřebí – na ta je dobře připravena EVlink Pro AC,“ vysvětluje rozdíl mezi stanicemi Leoš Kabát.

zdroj: tisková zpráva

2 Comments on “Nabíječka třetí generace od Schneider Electric obstojí i proti vandalismu”

Napsat komentář