Detský predátor vo funkcii guvernéra – Naliehavá výzva pre svet!

18. novembra 2022

KRITICKÉ POSOLSTVO VŠETKÝM ĽUDOM SVETA


To, čo sa deje v Amerike, má pre VÁS priame dôsledky, nech ste kdekoľvek.

Musíme pochopiť, že svet sa stal dedinou. To, čo sa deje za rohom (= iný národ), môže ovplyvniť nás všetkých, nech sme kdekoľvek. Ameriku možno považovať za námestie celého sveta. Čo tam vybuchne, prúdi do ulíc iných národov.

Ak zlo zvíťazí v Amerike, ovplyvní to každý iný národ!

Všetci sme prepojení. Zabudnite na hranice. Zvážte svet ako celok, kde všetci stojíme spolu v boji proti tyranii. S ohľadom na to zvážte nasledujúcu správu…

Detský predátor na poste amerického guvernéra


Amerika je významným svetovým unikátom, a to spôsobom, ktorý môže inšpirovať nádej a odvahu nás všetkých. Je to jediný národ na celom svete (nech sa to potopí!), ktorý má významnú a pevnú baštu kresťanských vlastencov bojujúcich so všetkým, čo majú, na najvyššej úrovni politiky proti finančným elitám, ktoré chcú nastoliť tyranskú svetovú vládu.

V Amerike je niekoľko vášnivých politikov – väčšinou žien! – ktorí bránia deti ako pravé medvedíky pred kojotmi z Deep State.

Marjory Green, Lauren Boebert a Kristi Noem sú niekoľkými príkladmi divokých kresťanských matiek, ktoré sa postavili proti detským predátorom z Deep State. Jednou z najmocnejších z nich je Kari Lake, najobľúbenejšia kandidátka na guvernéra Arizony všetkých čias. Žiadna kandidátka pred ňou nikdy nemala takú podporu ľudí. Jej protikandidátka Katie Hobbsová je jednou z najmenej obľúbených kandidátok všetkých čias. Pozrite sa na šokujúci rozdiel v nasledujúcich na sociálnych sieťach:

Nasledovníci Kari Lake na Twitteri, Facebooku a Instagrame spolu: 1 116 000 sledovateľov. Katie Hobbs má spolu len 153 000. Kari Lake má SEDEMNÁSOBTE viac sledovateľov ako jej súperka. Niekto sa môže čudovať, prečo je Hobbs taká nepopulárna. Odpoveď je jasná…

Hobbs agresívne presadzuje agendu manipulácie s deťmi bez súhlasu ich rodičov, aby zmenili svoju sexuálnu identitu. Hobbsovej manžel sa podieľal na operácii pohlavia na desaťročnom dievčati!

Hobbs tiež sponzoruje propagáciu sexuálnej výchovy u… materských škôl. To doslova znamená učiť batoľatá masturbovať a mať sex. 🔗

V mladosti Hobbs pomáhala organizovať Dni otrokov 🔗 , kde boli noví študenti nútení stať sa jej otrokmi, pričom vykonávali trápne činy otroctva pre vyšších pánov. Je jasné, prečo ju propaguje Deep State, keďže ich agendou je uvaliť na ľudí na svete bezprecedentné otroctvo.

Deep State vedel, že musia ísť naplno do masových volebných podvodov, aby Hobbsovú postavili do funkcie guvernéra. Vo väčšine okresov boli hlasy v priemere 70+% pre Kari Lake a 20+% pre Hobbs. Neuveriteľný rozdiel!

Jeden veľký kraj však mohol rozhodnúť o výsledku: Maricopa. V tomto kraji mnoho Arizočanov, ktorí chceli voliť Kari Lake, bolo odmietnutých. Na niekoľkých miestach v okrese Maricopa bolo možné hlasovať iba za Hobbsa. aký je výsledok? Zatiaľ čo vo väčšine okresov boli hlasy v priemere 75 % Lake vs. 25 % Hobbs, v okrese Maricopa Hobbs údajne vyhral od Lake! Keďže okres Maricopa je taký veľký, tento masívny podvod naklonil misky váh v prospech násilníka a organizátora Dňa otrokov. 

DÔKAZY O VOLEBNOM PODVODE


Nižšie si môžete pozrieť niekoľko príkladov očividných volebných podvodov

„MÔŽETE VOLIŤ IBA DEMOKRATA“


Nasledujúci videozáznam ukazuje, ako bolo možné voliť len demokratických kandidátov… Prepáčte? „Nemáme dostatok personálu.“

HLAVNÉ LÍSTKY ZMIETNUTÉ NA Stovkách miest


Od zberačov odpadu prichádzajú správy, že tisíce priebežných hlasovacích lístkov sa našli v odpade na stovkách miest, od LA County California po Chavez County v Novom Mexiku.

HLASY PRE DEMOKRATOV A REPUBLIKÁNOV


Renomovaná federálna právnička Sidney Powell zverejnila toto na Telegrame:

Pošlite to prosím. Inšpektor baní (bez odporu) získa o 400 tisíc hlasov viac ako Kari Lake. Republikánsky pokladník (nie bez odporu) získa o 100 000 hlasov viac ako Kari Lake. Pokladník demokratov získal o 190 tisíc hlasov menej ako demokratka Hobbs. 

Ľudia teda vošli a hlasovali za republikánskeho pokladníka, ale nie za republikánskeho guvernéra. Ľudia vošli a hlasovali za demokratického guvernéra a republikánskeho pokladníka. Áno, dáva to dokonalý zmysel.

VOLIČI NEMÔŽU DODAŤ HLASOVACIE LÍSTKY


UNCOVER DC informuje 🔗 ako sa volebná sudkyňa Michele Swinick ozvala, aby informovala o tom, čo zažila v okrese Maricopa v deň volieb. Pracovala v deň volieb ako sudkyňa v Islamskom hlasovacom centre v Scottsdale, AZ. Uvádza, že centrum je silne republikánske, pričom „žiadna strana“ neoznačila voličov za druhú najľudnatejšiu demografickú skupinu, po ktorej nasleduje veľmi málo voličov demokratov, o čom svedčí skutočnosť, že v deň volieb zaregistrovala len veľmi málo z nich. Uvádza, že strávila celý deň kontrolou voličov.

Swinick hovorí, že všetci tabulátori pracovali počas testu v noci pred voľbami „dokonale“. Problém so skenovaním začal hneď pri prvých voľbách. Voliči skenovali svoje hlasovacie lístky 4 až 12-krát s minimálnym úspechom. Pracovníci prieskumu odhadli, že počas prvých troch hodín hlasovania sa čítalo asi 1 z 10 hlasovacích lístkov.

„Podľa môjho názoru boli stroje na to naprogramované a všetko bolo naplánované. Proces a príbeh, stroje aj ľudia. Bolo to brilantne urobené. Izolovali hlasovacie lístky, aby ich nahradili alebo nespočítali v 223 vreciach. V roku 2020 a počas primárok bolo pre nich ťažké získať hlasovacie lístky tak, aby zodpovedali počtu vyrobených strojov. Takto majú všetko izolované vo vreciach.“

VOLEBNÁ SUDKYŇA MICHELLE SWINICKOVÁ

TAJOMNÉ ČIERNE TAŠKY


Federálna právnička Sidney Powell tiež uvádza, že na mnohých miestach sa z ničoho nič vynorili záhadné čierne vrecia plné hlasovacích lístkov, ktoré mali významný vplyv na výsledky volieb. 

ŽIADNY PAPIER NA HLASOVACIE LISTY


V okrese Luzerne v Pensylvánii bola použitá výhovorka na to, aby zabránila vlastencom voliť za republikánov, že neexistoval papier na hlasovanie. Mnohí vlastenci však držali líniu a vytrvalo čakali, kým prinesú papier.

DIAĽKOVÝ PRÍSTUP K TABULÁTOROM


Prideľovacie tabulátory v najmenej 60 volebných miestach v okrese Maricopa nefungovali. Volebné veliteľské centrum oznámilo, ako súčasne vyriešili problém na všetkých 60 miestach, čo je možné len vtedy, ak majú vzdialený prístup k tabelátorom cez internet. To znamená, že môžu tiež ľahko prepínať hlasy na diaľku. 

KOMPROMISOVANÉ HLASOVACIE LISTY


Demokrati tvrdia, že voľby sú bezpečné a dôveryhodné. Je to dôvod, prečo na tomto hlasovacom lístku nie je meno demokratického kandidáta vytlačené raz, ale TRI krát?

Teraz vyzývame všetkých, aby konali, takže táto očividná krádež môže byť odhalená nielen Amerike, ale aj celému svetu.

Môžete urobiť toto:


V tejto výzve na akciu sa zameriavame na situáciu v Arizone.

✅ Pošlite túto správu všetkým svojim priateľom a kontaktom v Amerike a požiadajte ich, aby ju preposlali všetkým svojim kontaktom, aby sa nakoniec dostala aj k ľuďom v Arizone. Pošlite im túto adresu URL: https://www.stopworldcontrol.com/steal

✅ Ak ste v Amerike a poznáte KOHOKOĽVEK, kto je v Arizone, pošlite mu to. Musíme túto správu dostať k čo najväčšiemu počtu obyvateľov Arizony. 

✅ Ak ste v Arizone a ste jedným z mnohých, ktorých vo voľbách odmietli, alebo vám bol zamietnutý hlasovací lístok, alebo ste sa neskôr dozvedeli, že váš hlas nebol započítaný, podpíšte vyhlásenie, že ste boli zbavení volebného práva. Pošlite svoje podpísané čestné prehlásenie na  adresu CountMyVote@azgop.org

✅ Ak sa vyskytol problém s vaším hlasovacím lístkom alebo problém s hlasovaním v deň volieb, uveďte tieto informácie tu:

https://forms.defenddemocracyaz.com/landing/arizonans-defending-democracy

✅ Stav svojho hlasovacieho lístka si môžete skontrolovať na:  https://karilake.com/cure

✅ Spúšťa sa ďalšia webová stránka, ktorá oznamuje, že váš hlas bol zablokovaný: https://saveaznow.com/

Hobbs rozpúta peklo na miliónoch detí nielen v Arizone, ale aj z Arizony do iných štátov a… na celom svete!

Doslova presadzujú agendu manipulácie a zastrašovania detí, aby chirurgicky zmenili svoje telo, čo spôsobuje deštrukciu a devastáciu týchto detí po zvyšok ich života. Psychologický a emocionálny teror, ktorý LGBTQA+ program spôsobuje deťom, je neopísateľný. Ničí nielen ich identitu, myseľ a emócie, ale celú ich existenciu! A chce naučiť batoľatá masturbovať a zapájať sa do sexuálnej aktivity. 

V školách! Choď na to!  Ak sa to podarí v Amerike, rozšíri sa to aj do vášho národa.

Preto prosím všetkých, ktorí čítajú tento príspevok, aby ho zdieľali široko-ďaleko. 

Ukradnuté voľby a politické zneužívanie detí


volebný podvod mŕtvy

V týchto dokumentárnych filmoch možno vidieť ohromujúce dôkazy o tom, ako sa voľby kradnú 
 

úradníci za zneužívanie detí

Táto srdcervúca správa odhaľuje rozšírené organizované zneužívanie detí na vysokej úrovni zo strany Deep State

Čítali ste
už tieto život zachraňujúce príspevky? 

Zoznámte sa s mužom, ktorý chce ovládnuť svet – a vezme si od vás všetko!

10 krokov na zastavenie Nového svetového poriadku – Praktická príručka pre každého

SPRÁVA O ÚMRTÍ VAKCÍNY – V dôsledku injekcií zomreli milióny ľudí

Bojujú entity v rámci americkej armády tajne za slobodu sveta?

Kedy budú zločinci zatknutí?

„Politici zneužívajú a vraždia deti,“ povedal šéf FBI a svedkovia

„Obetujú deti,“ hovorí zasvätenec finančnej elity Ronald Bernard

Svetová zdravotnícka organizácia je jednou svetovou vládou

FALL OF CABAL – Objavte zločineckú sieť, ktorá terorizuje ľudstvo

Nespočetné množstvo ľudí je zavraždených v nemocniciach za veľké peniaze

Media Crimes Exposed – Ako spravodajské médiá vždy klamú ľudstvo

Dr Vladimir Zelenko riskuje svoj život tým, že povie toto – [Musíte vidieť!]

Dr. Carrie Madej: Prečo vakcíny menia ľudskú DNA

Takto bude svet spasený – naozaj

zdroj

Zanechajte nám komentár

Predchadzajúci článok

NÁZOR

Problémom rozpočtov nie je covid ani vojna... etc

17. november 2022 [33 rokov po] Štrnganie kľúčov, pokrikovanie hesiel, skandovaný potlesk inscenovaná úprimnosť, uvoľnené emócie… akože „slobodný“ nádych. Jedna ...

Nasledujúci článok

Spravodajstvo

Hrozí biologická vojna? Rusi objavili nad Chersonom drony s nádobami a rozprašovačmi

(Ethan Huff, Natural News) Objavili sa dôkazy, ktoré naznačujú, že operácie s biologickými zbraňami pod vedením USA a NATO sa v ...
Spravodajstvo

DISKVALIFIKÁCIA PETRA PELLEGRINIHO Z VOĽBY O PREZIDENTA SLOVENSKEJ REPUBLIKY

PETER PELLEGRINI ZNEUŽIL PRÁVOMOC VEREJNÉHO ČINITEĽA A ZATAJIL NÁRODNEJ RADE SVOJ OSOBNÝ ZÁUJEM NA VECI VOĽBY PREZIDENTA SLOVENSKEJ RPEUBLIKY, A ...
Spravodajstvo

Obete systému - JUDr. Štefan Harabin a František Tanko

Podali sme trestné oznámenie na Matoviča OZ Únia Rómov, ktoré zastupuje predseda František Tanko, podalo na Igora Matoviča trestné oznámenie ...
Spravodajstvo

KDH cez Korčoka presadzuje manželstvá rovnakého pohlavia?

Významní predstavitelia Katolíckej cirkvi, ako je napríklad vladyka Chautur a kňaz Mordel ostro kritizovali postoj Kresťansko-demokratického hnutia, čo sa týka podpory ...
Aktualizované 27.3. 23:51
Spravodajstvo

Harabin mal pravdu o porušení prezumpcie neviny, Kýblovi zrušili doživotie

Štefan Harabín Milí priaznivci, právo, zákonnosť a ústavnosť som dodržiaval vždy, či pri vrahoch, či v procese prezidentských volieb. Absencia ...
Spravodajstvo

Chcete, aby bol prezidentom Papuánec Korčok?

Milí Slováci a Slovenky, zabudli sme už na to, kto sa podieľal na organizácii a podpise zradcovskej obrannej dohody s ...
Spravodajstvo

SLOVENSKO – KARIKATÚRA NA PRÁVNY ŠTÁT … SÚBOJ DVOCH PROTIÚSTAVNÝCH KANDIDÁTOV O STOLIČKU NA HRADE

PROTIÚSTAVNÍ KANDIDÁTI ZVÁDZAJÚ BOJ O TO, KTORÝ Z NICH JE VAČŠÍ „KRÁĽ“. V sobotu 23.3.2024 prebehlo prvé kolo voľby prezidenta. ...
Spravodajstvo

Medveď vyčíňal v Liptovskom Mikuláši a zranil päť ľudí

Medveď v Liptovskom Mikuláši zranil viac ľudí, vrátane desaťročného dievčatka. Mesto vyhlásilo mimoriadnu situáciu Celkový počet zranených po vyčíňaní medveďa ...
Spravodajstvo

TIBOR ELIOT ROSTAS – KANDIDÁT NA POSLANCA DO PARLAMENTU EURÓPSKEJ ÚNIE

ZMENA K DOBRÉMU MÔŽE PRÍSŤ IBA S DOBRÝM ZÁMEROM A DOBRÝM POSTUPOM Európska únia je projekt, ktorý JEDNÉHO DŇA spadne, ...
Spravodajstvo

List proti nenávisti

Zo zámeru robiť „nezávislé“ vzdelávania učiteľov základných škôl sa rozpútala neuveriteľná nenávisť a zloba Proti predsedovi OZ Slovenská národná rada ...
Spravodajstvo

ÚSTAVNÝ SÚD je iba POLITICKÝ orgán, zrušme ho!

Podľa prezidentského kandidáta je pre vyššiu dôveryhodnosť súdnictva a justície potrebné urobiť radikálny rez. Nový spôsob voľby generálneho prokurátora a ...