Audiofilská hračka, studiový kousek a zařízení, které stojí jen jako rodinné menu v McDonald’s. Během uplynulých dvou týdnů jsme společně i zvlášť poslouchali ze tří sluchátek, která se zásadně liší cenou, ale ve výsledku slibují totéž.

Nejvyšší kategorii pro mírně snobské audiofily zastupují Sony MDR-Z1R – uzavřená dynamická sluchátka s mušlemi připomínající zbojnickou hučku. Vstupenku mezi profesionální zařízení pro náročné zákazníky pak nabízí německý Neumann s modelem NDH 30 s otevřenou konstrukcí.

Nakonec jsme se podívali na možná nejpraktičtější z trojice sluchátek slibujících věrný zvuk pro profesionální využití. Česká značka Soundeus do modelu Fidelity A50 vložila i Bluetooth s padesátihodinovou výdrží a tvrdí, že jde o zařízení vhodné pro profesionální práci s hudbou. Při ceně 1490 korun není lehké takovým slibům věřit.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Baví vás moderní technologie? To byste si neměli nechat ujít newsletter Týden s technologiemi, díky kterému dostanete do téměř pravidelného pátečního e-mailu to nejzajímavější dění a produktové novinky za celý týden.