Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

SOUHRN: Pardubice uspěly v nájezdech, Olomouc loupila v Třinci a Kometa to schytala

Hokejová extraliga měla na programu tři dohrávky, v nichž hosté nechali domácím týmům jen jediný bod. Ten zůstal v Ostravě, kde se střetly vedoucí Pardubice s druhými Vítkovicemi. Lídr rozhodl v nájezdech a přidal devanáctou výhru za sebou. V zápase o třetí místo uspěla Olomouc, která v Třinci vyhrála 3:2. Kometa Brno dostala podruhé za sebou pět gólů a tentokrát doma nedokázala dát Liberci ani jediný.  

Pardubický Tomáš Zohorna proměňuje nájezd ve Vítkovicích
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Vítkovice - Liberec 4:5 po sam. nájezdech

Se šňůrou jedenácti výher za sebou přijeli k dohrávce 21. kola do Víktovic hokejisté Liberce a v utkání prvního s druhým dokázali potvrdit pověst lídra soutěže, když v nájezdech vyhráli 5:4. Druhé Víktovice dokázaly dotáhnout pardubické vedení 4:2, ale v nastavení už další gól přidat nedokázaly a hosté rozhodli v nájezdech. Ostravané teprve v devátém utkání sezony ztratili první body na domácím ledě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Pardubice

Třinec - Olomouc 2:3

Boj o třetí místo v hokejové extralize vyhrála Olomouc. Ta to na Třinec umí a porazila ho potřetí za sebou, tentokrát uspěla v dohrávce 12. kola i na ledě svého soupeře. Utkání rozhodl dvěma góly v poslední třetině Jakub Navrátil, který otočil skóre z 1:2 na 3:2 pro hosty. Vítězný gól dal v čase 58:52. Dvě asistence si připsal Karel Plášek, jenž nastoupil za Hanáky poprvé po návratu ze zámoří.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Olomouc

Brno - Liberec 0:5

Liberec přijel k dohrávce 17. extraligového kola do Brna po dvou porážkách s Olomoucí a Třincem, ale i Kometa si chtěla spravit náladu poté, co schytala v Litvínově pět gólů. Jenže hosté ze severu Čech jim nápravu nedopřáli a přidali další nakládačku. Tu řídil Jan Ordoš, jenž se trefil do brněnské branky hned třikrát.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články